Őszi kikapcsolódással vár a Káli-medence egyik legszerethetőbb szállása

A nyáron megállás nélkül és szüntelenül nyüzsgő Balaton-felvidékre is beköszöntött az ősz. A vidéki nyugalommal kecsegtető Káli-medence szívében található Mandilla ennek apropóján őszi kikapcsolódásra és édes semmittevésre invitál.

Fotó: Mandilla

Köveskál és a vidéki nyugalom két, egymástól elválaszthatatlan fogalom, melynek központjában lelt otthonra a Mandilla. Az év minden szakában tárt ajtókkal kecsegtető hotelben a zavartalan elvonulás és a testi-lelki feltöltődés élményével várják a pihenni vágyókat.

A háborítatlan pihenést nyújtó Mandilla épületegyüttesében tíz szoba is a kikapcsolódni vágyók rendelkezésére áll, akik a modern stílus és a természetes enteriőr inspirálta tereket egyaránt élvezhetik.

Fotó: Mandilla

Vidéki nyugalom és mediterrán ízek

A legapróbb részletekig tökéletesen megkomponált szobákban harmonikus és stílusos pihenésben lehet része az ide érkezőknek. A szobák kényelme mellett a teljes ellazulásról medence, finn szauna és masszázs gondoskodik.

A környék felfedezése után a Mandilla névadó mandulafáinak árnyékában ejtőzhettek is akár egy jót kedvenc könyvetek társaságában, nem szabad azonban megfeledkezni a Mandilla étterméről, ahol mediterrán ízek várnak.

blank
Fotó: Mandilla

A dolce vitát ételekben és italokban kínáló étteremben egy kiváló pizza, egy remek házi tészta, krémes rizottó vagy egy melengető sült paradicsomleves mellett bármikor belefeledkezhettek az őszi sziesztába.



Ha a pihenést varázslatos őszi fesztiválozással toldanátok meg: