5 hangulatos lombház és kabinház az idilli őszi töltődéshez

A pompás színekben tündöklő természetben nemcsak kirándulni érdemes, de megszállni is. Az országszerte egyre nagyobb népszerűségnek örvendő lomb- és kabinházak pedig tökéletesen ötvözik a kényelmet a mesés környezettel.

Treehouses Noszvaj

A Treehouses itthon az elsők között nyitotta meg lombkoronaszintben kialakított szálláshelyeit a Bükkben megbúvó, mesés Noszvajon. A skandináv hangulatot árasztó kabinok elképesztő kényelemmel és privátszférával várják azokat, akik a csodálatos őszi természet közvetlen közelében töltődnének fel. A varázslatos szálláshelyen három különböző, modern lombház közül választhattok, amelyek mindegyike panorámás jakuzzival felszerelt, illetve kizárólag párok meghitt kikapcsolódására lett kialakítva. Mindemellett izgalmas élmények szerzésére is van lehetőség, legyen szó borvacsoráról, elektromos biciklizésről, vagy vadászatról.

3325 Noszvaj, Tósétány utca 20-22. | Weboldal

Fotó: TreeHouses Noszvaj

Kormorán Kikötő, Tiszafüred

Távol a város zajától, a meseszép Tisza-tónál várnak benneteket a nem mindennapi kinézetű, hagymakupolás, gyönyörű lombházak, amelyek a természettel tökéletes összhangban állnak 6 méteres lábaikon. Az elképesztően hangulatos lombházakban minden megtalálható, ami a maximálisan kikapcsoló pihenéshez kell, ezen felül pedig a teraszon található jakuzziból élvezhetitek a friss levegőt és a madárcsicsergést. A programok lehetősége szinte kimeríthetetlen: csónakázhattok a tavon, sétálhattok a fák alatt, ehettek egy kiadós halászlevet, vagy a parton pihenve nézhetitek meg az ősszel vonuló madarak hadát.

5358 Tiszafüred, Hunyadi utca | Weboldal

Fotó: Kormorán Kikötő

StagLand Cabins, Hosszúhetény

Hosszúhetényben, a varázslatos kilátással rendelkező kabinház egyikében, mindössze pár lépésnyire a Kelet-Mecsek festői túraútvonalaitól igazi nyugalomra lelhettek, ha szívesen bejárnátok az ország ezen részét. A StagLand két elképesztően hangulatos szarvastematikájú hegyi kabinjával veszi le lábáról a vendégeket, amiket a természetközeliség ihlette és fenntarthatósági szempontokat figyelembe véve üzemelnek. A mesés szállás mellett egy saját finn szaunából, egy fedett teraszon található hidromasszázsból és egy dézsafürdőből álló privát wellnessrészleg gondoskodik a maximális feltöltődésetekről.

7694 Hosszúhetény, Hegyalja utca 16/a | Weboldal

Fotó: StagLand Cabins

Zöld Fészek Lombház, Lovasberény

A Velencei-tótól nem messze, a tölgyfa elágazó törzse közötti kis zöld ajtó egy minden komforttal ellátott házikót rejt, amibe belépve egy igazi kis mesében találjátok magatokat. A természet lágy ölén, minden zajtól messzire található szálláshely ötletesen berendezett belső tere tökéletesen hozza az erdei lombházak hangulatát, és maximális kényelmet biztosít. A ház fenti teraszáról akár a hintaszékben pihenve is csodálhatjátok a Vértes-hegységre nyíló panorámát vagy a csillagos égboltot. A házikó alatti teraszon pedig egy kétszemélyes függőágy csalogat egy kis romantikus összebújásra.

8093 Lovasberény, Diós utca, hrsz. 4021 | Weboldal

Fotó: Dióliget

Slowood Cabins, Balatonszepezd

A festői Balaton-felvidék már önmagában is nyugalmas úti cél. Ha pár napra eggyé válnátok a természettel, a Slowood Cabins Balatontól sétatávolságra található hangulatos házai tökéletes választás lesz számotokra. A slow living szemlélettel kialakított kabinok különleges faborításának és a hatalmas üvegablakoknak köszönhetően az ágyban olvasva vagy a nappaliban kávézva is élvezhetitek az erdő csodálatos világát, a belső terek pedig tökéletesen tükrözik a külső letisztult és minőségi megoldásait. A pihenést az árnyas terasz és a saját jakuzzi teszi még teljesebbé, a reggel érkező, helyi piknikkosár pedig már csak hab a tortán.

8252 Balatonszepezd, Tűzoltó utca 30-34. | Weboldal

Fotó: Slowood Cabins

Fedezzétek fel hazánk egyedülálló panorámahídját: