Ingyenes programokkal pezsdül fel az Andrássy út a nyár utolsó napjaiban

Idén negyedik alkalommal rendezik meg a Terézvárosi Fesztivált, ahol reggeltől késő estig tartó ingyenes programokkal várják a felpezsdülni vágyókat augusztus 23-25. között.

Fotó: Terézváros Facebook

Augusztus 23. és 25. között negyedik alkalommal tölti meg kultúrával az Andrássy utat a TE!Feszt. A háromnapos fesztivál alkalmával több tucat színházi produkció, könnyűzenei koncertek és gyerekprogramok számtalanjával kapcsolódhatnak ki az érdeklődők.

A kulturális programok mellett civil szervezetek, gasztronegyed és kézműves vásár is várja a közelről és távolról érkezőket. A háromnapos, reggeltől késő estig tartó esemény minden programjára ingyenes a belépés.

A nagyszerű koncertek és előadók között olyan nevek szerepelnek, mint az Ivan & The Parazol és a Hooligans, de fellép majd Mehringer, a Gorg & Benzol, valamint a Midlife Crisis, Wunderlich József és Ember Márk vendégszereplésével.

A programokról további információt találtok ezen a linken a TE!Feszt Facebook-eseményénél, illetve ide kattintva az Eötvös10 weboldalán.

Óbudán is ingyenes fesztivállal búcsúzhattok a nyártól: