8 élményajándék karácsonyra, ami felejthetetlen pillanatokat ígér

Ha még nem döntöttetek az idei karácsonyi ajándékokról, fontoljátok meg, hogy egy különleges élménnyel lepjétek meg szeretteiteket. Segítünk eligazodni az ajándéktengerben!

Unicum-élmény a Zwackkal: Unicum Ház

Az Unicum Házban máshol nem látható felvételeken elevenedik meg a Zwack család és az Unicum története. Az eredeti állapotában felújított, régi lepárlóban bemutatják az Unicum gyártástechnológiáját, a pincében pedig közvetlenül a hordóból csapolva megkóstolhatjátok az Unicumot és az Unicum Szilvát, a prémium túrák keretében pedig az Unicum Baristát és Unicum Riservát is! A múzeumban található személyes tárgyak és dokumentumok segítségével megismerhetitek a Zwack család generációkon átívelő történetét. Látogatásotokat egy különleges selfie-automatával tehetitek még emlékezetesebbé! Jegyet vásárolni a zwack.jegy.eu oldalán tudtok!

1095 Budapest, Dandár utca 1. | Weboldal

Fotó: Unicum Ház

Városi kalandoroknak: Landventure

A Landventure egy városi nyomozós játék, gyakorlatilag olyan, mint egy szabadulószoba a szabadban, melynek keretében izgalmas küldetéseken vehetünk részt. A különböző tematikákra és történetekre épülő küldetések nemcsak felejthetetlen szórakozást biztosítanak, apró részleteket is felfedezhetünk a városban. Ötletes és személyre szabható élményajándékot kerestek karácsonyra? Szerezzétek be online az azonnal nyomtatható, rugalmasan felhasználható Landventure Ajándékutalványt, amely bármelyik izgalmas küldetésre beváltható! Az utalvány ráadásul saját szöveggel egyedivé tehető, kényelmes és villámgyors karácsonyi ajándék!

Weboldal >>

Fotó: Landventure

Régi idők karácsonya: Imagine

December 8-án, 15-én és 22-én igazán rendhagyó programmal varázsol el benneteket az Imagine csapata. A Régi idők karácsonya névre keresztelt ünnepváró városnézéseken megmerítkezhettek a régmúlt karácsonyainak hangulatában, ráadásul egy új perspektívából, a Duna vízén ringatózva. A program során ünnepi várostörténeti csemegék, sosem hallott karácsonyi történetek és egy interaktív nyomozás vár rátok, színészeik közreműködésével. Ráadásul, ha elég figyelmesek vagytok, még egy családi titokra is fény derülhet! Ez az izgalmas kaland ajándéknak sem utolsó, az utalványoknak ráadásul nincs lejárati ideje, ezért bármikor felhasználhatjátok!

Jegyek >>

blank
Fotó: Imagine

Családi kikapcs: Csodák Palotája

A Csodák Palotája negyed évszázada arra törekszik, hogy látványos és minden korosztály számára közérthető módon mutassa be a természet törvényeit és a fizika csodálatos világát. Az interaktív kiállítás december 1-jén új helyszínen nyitja meg kapuit, Budapest III. kerületében, Csillaghegyen. Az új Csopa naponta négy tudományos show-val, a Richter Gedeon laborban folyamatos játékos kísérletezéssel és több ezer négyzetméteres játéktérrel várja látogatóit. Ezzel a felejthetetlen élménnyel akár ajándékutalvány formájában is meglephetjük szeretteinket, további információk a csopa.hu-n!

1039 Budapest, Mátyás király út 24. | Weboldal

blank
Fotó: CsoPa

A minőségi borok szerelmeseinek: Koch Borászat

A nemzedékek óta borkészítéssel foglalkozó Koch Borászat a Hajós-Bajai és a Villányi borvidéken található. A borászat 150 hektáron gazdálkodik, 40 fajta minőségi és prémium bort készít, 2014-ben pedig nekik ítélték az Év Pincészete díjat, míg 2019-ben az Év Bortermelője és a Legjobb Európai Borászat címet vehette át. A pincészet borai közül kiemelkedőek a bioborok, a cserszegi fűszeres és a kadarka. Karácsonykor előtérbe kerülnek az ajándékcsomagok, amelyből többféle izgalmas válogatás is elérhető kínálatukban, és aminek bármely borkedvelő örülne a fa alatt. További információk a kochboraszat.hu-n!

Weboldal >>

blank
Fotó: Koch Borászat

Szabadulj, ha tudsz: Locked Room

A Locked Room és az AROOM újgenerációs szabadulószobái izgalmakkal teli időtöltést nyújtanak, ezért még élményajándéknak is ideálisak. A Székely Mihály utcai Locked Roomban hatféle thriller kalandjátékot próbálhattok ki, míg a Király utcai AROOM-ban további hat játékon vehettek részt, így biztosan találtok majd az ajándékozott ízlésének megfelelő tematikájú, illetve nehézségű pályát. Idén decemberben karácsonyi ajándékutalvány-kampányt indítanak, mert a közös élménynél nincs jobb ajándék. Az ajándékutalványok kedvezményes áron vásárolhatóak meg, amelyek mellé ajándékdoboz választható, ami a voucher mellett egy apró kulcsot rejt. Ezt felmutatva még extra meglepetéshez jut a helyszínen az ajándékozott, a 2-7 fő részére ideális utalványok pedig egy évig felhasználhatóak. Érdemes figyelemmel kísérni a közösségimédia-felületeiket, hiszen decemberben extra kedvezményekkel várnak benneteket!

1061 Budapest, Székely Mihály utca 4. | 1061 Budapest, Király utca 14. | Weboldal

blank

Színház az egész világ: Margitszigeti Színház

A Margitszigeti Színház exkluzív ünnepi ajánlattal készül az idei karácsonyra. Az Adventi ajándék- és kedvezménykártya 33%-os kedvezményt biztosít, amelynek köszönhetően 20 ezer forint helyett 30 ezer forint értékben vásárolhattok jegyet a 2024-es évad előadásaira. És ez még nem minden! Az ajándékkártyán szereplő összeg felhasználását követően 20%-os kedvezményt kaptok a további jegyvásárlásokra, valamint a színház kedvezményes szolgáltatásait is igénybe vehetitek. A kártyák limitált példányszámban kaphatók, ezért érdemes időben lecsapni rá! További információk és jegyvásárlás a színház honlapján.

1007 Budapest, Margitsziget Szabadtéri Színpad és Víztorony 23800/3 hrsz. | Weboldal

blank
Fotó: Margitszigeti Színház

Földön, vízen, levegőben: Kormorán Kikötő

Mi lehetne szebb ajándék, mint egy pihenést, feltöltődést szolgáló élmény páratlan természeti környezetben? A Tisza-tó partján, a Kormorán kikötő különleges szálláshelyei adta nyugalom semmihez sem fogható. Ezen a helyen a csendnek is számtalan hangja van: madárének, halk csobbanás, lépések az avarban, a hullámok, ahogy elérik a partot, a hóesés látványa 6 méter magasból, vagy épp a vízpartról. A Kormorán Kikötőben hatféle szállástípusból választhatunk, attól függően, hol szeretnénk álomra hajtani a fejünket: földön, vízen vagy levegőben. Az úszóházak, a cölöpház és a lombházak a kikapcsolódás és feltöltődés exkluzív élményét adják, míg a panziószobák és a vízparti ház az igazi Tisza-tavi hangulatot hozzák testközelbe. Az aktív pihenést számos lehetőség teszi színesebbé: csónakos barangolások, kerékpározás a Tisza-tó körül, kenu- és SUP-kölcsönzés, valamint horgászat szakavatott horgászvezetővel. Adjátok át ezt a csodálatos élményt akár ajándékutalvánnyal formájában szeretteiteknek!

5358 Tiszafüred-Örvény, Kormorán kikötő | Weboldal

blank

(Nyitókép: Shutterstock)

Mutatunk néhány szívhez szóló, személyes ajándékötletet is: