Elbűvölő téli csodavilág nyílik Budapest felett az ünnepi szezonra

November 17-én ismét megnyitja kapuit a város feletti Westend Tetőkerten a nagyszerű programokat felvonultató téli csodavilág, a Winter Wonderland. Lesz körhinta, koripálya, fűtött sátor, izgalmas adventi események, és persze a finomabbnál finomabb karácsonyi ételek és italok sem maradhatnak el.

A Westend népszerű közösségi terén, a Tetőkerten kialakított Winter Wonderland a hétköznapokon és hétvégén is korcsolyapályával és különböző programokkal várja a látogatókat, családokat és a baráti társaságokat, de akár a céges összejöveteleket is, egészen december 31-ig.

Téli programok a Winter Wonderlandben 2023-ban

A decemberi hétvégéken különböző koncerteken élvezhetjük az élő zene varázsát, fellép az Eszterlánc zenekar, Németh Juci és G. Szabó Hunor, Boebeck, illetve az Iszkiri együttes.

Lesz mézeskalács-díszítés és meseolvasás Czirják Erikával, minden vasárnap a Gorgonczás Népművészeti Egyesület tart kézműves foglalkozásokat, illetve december 3-án a Mikulás is megérkezik a Tetőkertre! A karácsonyhoz közeledve lesz még Vegán Christmas, majd a Buborék együttes és a Valami Swing koncertjével búcsúzik a színes rendezvénysorozat.

Jégpálya és körhinta varázsol ünnepi hangulatot

A város feletti jégpályát hétköznap 12:00-től 22:00 óráig, hétvégén pedig 10:00 és 22:00 óra között lehet használni. A belépés ingyenes a 10 év alatti gyermekeknek és azoknak, akik rendelkeznek érvényes VI. vagy XIII. kerületi lakcímkártyával.

10 éves kor felett 1500 forintért lehet belépőjegyet venni, amit a bevásárlóközpont vissza is ad Westend ajándékkártya formájában. Az összeg a kártyán megjelölt időpontig levásárolható a bevásárlóközpont ajándékutalványt elfogadó üzleteiben. Annak sem kell aggódnia, akinek nincs korcsolyája, mert a helyszínen korcsolyabérlésre is van lehetőség.

A körhinta is páratlan élményt ígér, amire a 3 és 12 év közötti gyermekek ingyen felülhetnek szülői felügyelet mellett. Ehhez mindössze a Westend applikációt kell letölteni és bemutatni az abban található körhintakupont, amelyből egy készülékről 2 db használható fel naponta. A körhinta a hét mindennapján 12:00 és 20:00 óra között várja a gyerekeket.

A Winter Wonderland nemcsak a vásárlóknak nyújt lehetőséget a kikapcsolódásra. A Tetőkert különleges szabadtéri helyszínként szóba jöhet a cégek számára is, ha közös ünnepi koccintásról vagy évvégi csapatépítőről van szó.

További részletek Facebookon >>

Kihagyhatatlan téli programnak ígérkezik a megelevenedett Csodaország is a Füvészkertben: