Varázslatos télikerttel készül a hűvös időre a Római-part népszerű gasztrohelye

A Római-part méltán népszerű családi szórakozókertje, a Miamor Rómaim idén ősszel nem zárja be kapuit: fedett-fűtött télikertjében várja a kikapcsolódni vágyó családokat és baráti társaságokat.

A nyaranta programok széles kínálatával, megelevenedett játszóparadicsommal a Római-partra csábítgató Miamor Rómaimról ezentúl télen sem kell lemondanunk.

A család apraját-nagyját megszólító szórakozókert a hűvösebb idő beálltával fedett-fűtött télikerttel egészül ki, minden hónapban otthont és teret adva izgalmas kézműves foglalkozásoknak, hagyományőrző buliknak, játszóháznak, gyermekkoncerteknek és bábszínháznak.

Programok a család aprajának-nagyjának

A Miamorban minden lehetőség adott, hogy míg a gyerekek játszanak, a szülők egy-egy forró ital vagy finom étel társaságában könnyedén kikapcsolódhassanak. Az idei szezonban 4 évszakos, október 27-től március 4-ig üzemelő jégkorcsolyapályával téli mesevilággá változó Miamorban a kisgyermekes családoknak ezúttal is különleges programokkal készülnek.

Október 21-én bábelőadás keretében elevenedik meg Kippkopp és Tipptopp története, október 28-29-én pedig fergeteges halloweeni partyval várják az érdeklődőket. A következő alkalommal, november 11-én a Ludas Matyi Gyerekszínház előadását lesz lehetőségetek megtekinteni, november 19-én pedig Kovácsovics Fruzsina ad majd gyermekkoncertet.

Az egész évben gyermek- és családi programok számtalanját kínáló Miamorban természetesen a baráti társasággal szurkolni vágyóknak sem kell lemondaniuk az élményekről, hiszen a sportközvetítések ebben az időszakban sem maradnak majd el.

Gasztronómiai sokszínűség

A Miamorban a programok mellett persze a finom falatokért, a forralt borért és a forró csokoládéért sem kell majd a szomszédba mennünk.

blank

A hűvösebb napok alkalmával is testet-lelket átmelegítő Miamor Pho levessel, sajtfalatokkal, burgerrel, nyarat idéző hekkel, könnyed tavaszi tekerccsel és churrosszal várják az gasztronómiai örömökkel feltöltődni vágyókat.

Elérhetőség:
Miamor Rómaim
1031 Budapest, Római part 47.
www.miamor.hu