11 zseniális új sorozat és évad, avagy ezt nézd ősszel a Netflixen és társain

Összegyűjtöttük nektek a legjobb új sorozatokat és évadokat a magyar streamingszolgáltatóknál (Netflix, HBO Max, Prime Video, Disney+). 2023 őszén ezeket érdemes pörgetni esténként.

legjobb sorozatok netflix 2023 ősz
A 2. évadához érkezett az HBO Maxon az És egyszer csak…

A mackó (Disney+) – 2. évad

Carmy, egy fiatal fine dining séf Chicagóba érkezik, hogy a családi delit vezesse. Miközben az étterem és önmaga átalakításán dolgozik, egy kemény csapattal kell megbirkóznia, akik végül a második családjává válnak.

Fülig beléd zúgtam (Netflix) – 2. évad

A felnőtté válásról szóló sorozatban Charlie és Nick rájön, hogy barátságukból több is lehet, miközben igyekeznek megtalálni helyüket az iskolában és a szerelemben.

A kör bezárul (HBO Max) – új minisorozat

Steven Soderbergh thrillersorozata egy elhibázott emberrablás következményeiről megkérdőjelezi az áldozat és az elkövető fogalmát.

Ahsoka (Disney+) – új sorzat

Az egykori jedilovag, Ahsoka Tano egy a sérülékeny galaxist fenyegető veszély után kutat.

A híd (HBO Max) – új magyar reality

14 különböző ember, egy közös cél: a 30 millió forint. A pénzhez egy 250 méteres híd megépítése vezet, modern eszközök nélkül, együttműködve, mégis egymás ellen. A lehetetlennek tűnő küldetés végén csak egy valaki győzhet és dönthet a nyereményről.

Új banditák (Prime Video) – új sorozat

A sodródó és a nevelőapja ápolásához kétségbeesetten pénzt kereső banki alkalmazott, Ubaldo alig emlékszik gyermekkorára, ám egyszer olyan örökség száll rá, amely végleg megváltoztatja a sorsát. Az északnyugati sivatag szívében fekvő Cratarába hívja a sors, ahol egy veszélyes rablóbanda vezetőjévé válik, és beteljesíti biológiai apja, a legendás bandatag örökségét.

legjobb új sorozatok netflix, hbo max, prime video, disney+

Ragnarök (Netflix) – 3. évad

A környezetszennyezéstől és olvadó gleccserektől szenvedő norvég városkában a végítélet valósnak tűnik. Egy legendára van szükség az ősi gonosz elleni küzdelemhez.

És egyszer csak… (HBO Max) – 2. évad

A Szex és New York új fejezetében Carrie, Miranda és Charlotte immár nem a harmincas éveikben próbálják megérteni az élet és a barátság bonyolultságát, hanem az ötvenes éveikben, amikor minden még a korábbinál is sokkal komplikáltabb.

Ki az az Erin Carter? (Netflix) – új minisorozat

Egy brit nő nyugodt barcelonai élete kicsúszik a kezéből, amikor egy szupermarketben elkövetett fegyveres rablás leleplezi a titkát – és erőszakos múltját.

Gyilkos a házban (Disney+) – 3. évad

A sorozat főszereplője három idegen, akik odavannak a true crime műfajért. Egyszer csak saját maguk is belekeverednek egy igazi bűncselekménybe, amikor nyomozni kezdenek egyik szomszédjuk titokzatos halála ügyében New York-i otthonukban.

A gyilkos csodaszer (Netflix) – új sorozat

Az Amerikát sújtó opioidjárvány okai és következményei bontakoznak ki ebben a drámasorozatban, amely annak okozóit, áldozatait és az igazság után nyomozó ügyvédet követi nyomon.

További szuper sorozatok a Netflixen és társain: