Hétvégén ismét a retró vonatoké lesz a főszerep a Balaton partján

Augusztus utolsó hétvégéjén, 26-án és 27-én ismét a nagybetűs nosztalgiáé és a retró vonatoké lesz a főszerep a Balaton partján.

Fotó: mavcsoport.hu

Az idei év második balatoni retró hétvégéjén ismét klasszikus járműcsodák állnak újra forgalomba. A hagyományosnak mondható és igen népszerű rendezvénysorozat ezúttal is megidézi majd a régi idők vasúti közlekedésének hangulatát.

A nosztalgikus élmények mellett természetesen az újdonságok sem maradnak majd el, lesz ugyanis gőzmozdonyos járat, Nohab-mozdony vontatta sebesvonat, de újra munkába állnak a klasszikus Csörgők és Szergejek is.

Fotó: mavcsoport.hu

A retró vonatokkal ezen a hétvégén a Balatonfüred-Tapolca és Keszthely-Tapolca vasútvonalakon találkozhattok és utazhattok. A teljes élményért érdemes lesz továbbá elcsípni az alkalmi összeállítással közlekedő Kék Hullám Intercity-t is, melynek étkezőkocsija az Utasellátó retró kínálatával várja majd az utazókat.

Pontos menetrendet és tudnivalókat ide kattintva találtok, de érdemes a Facebook-eseményt is követni, melyet ezen a linken érhettek el.

Ha megihletett benneteket a retró életérzés, ajánlunk még párat a Balatonnál: