A Városligeti-tó lágy hullámain ringatózva mozizhatunk idén nyáron

Alig néhány napja, hogy a Városligeti-tó megnyitotta idei, romantikus csónakszezonját. Az újdonságokban nem szűkölködő idényben most azonban egy másik programnak hála is élvezhetjük majd a tó vendégszeretetét.

Fotó: Városligeti Műjégpálya és Csónakázótó Facebook-oldala

A szokásos, nappali csónakázás, vízibiciklizés és SUP-ozás mellett augusztus 1. és 5. között esténként vízi mozizásra is invitál a Városligeti-tó.

A pokrócokat, padokat és napozószékeket ezeken az augusztusi estéken csónakokra és vízibiciklire cserélhetjük és a tó lágy hullámain ringva élvezhetjük a magyar filmklasszikusokat.

A Városligeti-tó vízi mozijának tervezett műsora:

  • augusztus 1.: Macskafogó (1986)
  • augusztus 2.: Együtt kezdtük (2022)
  • augusztus 3.: Vuk (1981)
  • augusztus 4.: Liza, a rókatündér (2015)
  • augusztus 5.: Indul a bakterház (1980)

A filmekre a jegyeket elővételben a helyszínen, online, illetve a vetítés napján lesz lehetőség megvásárolni. A filmvetítéseken 8 csónak és 32 vízibicikli áll majd az érdeklődők rendelkezésére. A vízibicikliket maximum 5 fővel, míg a csónakokat maximum 4 fővel tudják vízre bocsátani, így a vízi mozizás egyben tökéletes baráti, családi program is egyben.

A vízi mozi filmvetítései 20:30-kor kezdődnek, de még mielőtt elfoglalnátok legjobb helyeteket a tó közepén, érdemes a Kiscsónak kávézóban frissítővel és pattogatott kukoricával felszerelkezni a maradéktalan filmélmény érdekében.

Mert hát valljuk be, balzsamos nyárestéken aligha van jobb program, mint fejünk felett a csillagokkal, hűsítő hullámokon ringva mozizni egy jót. További információkat a Városligeti-tó weboldalán ide kattintva, illetve ezen a linken a Facebook-eseménynél találtok.

Ha hangulatos szabadtéri moziélményt kerestek még nyárra: