A Római-parton találjuk a főváros egyik legizgalmasabb játszóparadicsomát

A Budapest szívében található Római-part olyan különleges helyszínt kínál, amely tökéletes ötvözete a természetes szépségnek és a városi életnek. A Duna-part mentén elhelyezkedő, hatalmas fákkal szegélyezett terület kiválóan alkalmas a szabadidős tevékenységekre, legyen az vízisport, tenisz, biciklizés, futás, vagy csak egy nyugodt nap a strandon.

Nem máshol, mint ezen a csodálatos helyen nyitotta meg kapuit 2020-ban a Miamor családbarát vendéglátóhelye, mely azóta is töretlen népszerűségnek örvend.

A Miamor, értékelve a természeti környezetet, kiemelten fontosnak tartja, hogy a vendégek számára minőségi, élvezetes és emlékezetes élményt nyújtson: az itt kialakított játszótér a kezdetek óta működik, 2023-ra azonban jelentősen kibővült.

Megelevenedett játszóparadicsom

A játszótéren található ugrálóvár, trambulin, a hinták és a csatahajó mindegyike a gyerekek szórakoztatását szolgálja.

A Miamorban szeretettel várják a családokat, és különösen odafigyelnek a legkisebbek szórakoztatására, akiknek minden hétvégén kézműveskedéssel és csillámtetkóval, 11 órától bábszínházzal, gyermekkoncertekkel és kertmozival is kedveskednek.

A programok nagy része teljesen ingyenes, így a Miamor remek választás lehet akár egy születésnap vagy bármilyen családi rendezvény helyszínének is.

Természetesen a nagyobbaknak sem érdemes más helyszínt választaniuk a Római-parton, hiszen itt pingpongasztalok, strandröplabda-pályák és műfüves focipálya áll rendelkezésükre. A Miamorban minden adott tehát egy jó hangulatú családi bajnokság lebonyolításához.

Játék utáni feltöltődés

A Miamor konyhája és a Las Vegan’s együttműködésében született menü széles választékot kínál, így a kiadós játék után mindenki megtalálhatja a számára legmegfelelőbb ételt. A választékban a hagyományos büféételek, mint a nuggets és a hamburger mellett szerepelnek olyan különleges, autentikus vietnámi ételek is, mint például a marhaalappal készített pho leves vagy a tavaszi tekercs.

Természetesen ételek terén sem feledkeznek meg a gyerekekről, hiszen számukra is ízletes harapnivalókat kínálnak. Május 12-től közkívánatra a mindenki által kedvelt hekket is megtaláljátok a Miamor kínálatában, melyet széles italválasztékukkal tehettek teljessé.

A Miamor különleges továbbá abban is, hogy a Római-part azon kevés helyei közé tartozik, ahová autóval is érkezhettek. Az Emőd utca felőli parkoló kényelmes megközelíthetőséget biztosít, a biciklivel érkezőket biciklitárolókkal, a barátságos kutyusokat pedig hatalmas örömmel várják.

Elérhetőség:
Miamor Rómaim
1031 Budapest, Római part 47.
Weboldal
Facebook-oldal