7+1 szívhez szóló figyelmesség nőnap alkalmából, ami mosolyt csal az arcokra

Magyarországon hivatalosan 1948 óta ünnepeljük minden év március 8-án a nemzetközi nőnapot. Ha ez alkalomból szeretnétek különleges ajándékkal meglepni nőismerőseiteket, ajánlónkban biztosan találtok hozzájuk illő, apró, de szívhez szóló meglepetést.

Kávéfüggőknek: Fogadj örökbe egy porcelánt

A Fogadj örökbe egy porcelánt szerelemprojekt, ami egyszerre népszerűsíti a környezettudatosság fontosságát és teremt lehetőséget arra, hogy az egykor nagyszüleink vitrines szekrényében megbúvó bögrékkel és csészékkel dobjuk fel a reggeli kávézást. Az ötlet megálmodója, Hajni gondosan válogatott, porcelánból készült kincseknek keres új otthont, melyeket manapság nem lehet megtalálni az üzletek polcain. A szépséges, nagy múltú márkák kollekcióiból származó portékák tematikus válogatásban kerülnek ki az Instagramra, kövessétek figyelemmel!

Tovább az Instagramra >>

Fogadj örökbe egy porcelánt2
Fotó: Fogadj örökbe egy porcelánt (Instagram)

Gazdiknak: Kutyókerámia & Cicókerámia

Azoknak az állatbarátoknak, akik családtagként bánnak a négylábúikkal, kedveskedhettek szívmelengetően aranyos, személyre szabott ajándékkal. A kiskedvenceknek örök emléket állító, teljesen egyedi, kézzel festett kerámia csecsebecséket a Kutyókerámia és a Cicókerámia fotó alapján készíti el, és az eredmény olyan realisztikus, hogy alig hiszünk a szemünknek. Az elkészült dísztárgy az állat tökéletes mini mása lesz, hiszen az alkotó a legapróbb részleteket is figyelembe veszi, még a bunda színét és egyedi mintázatát is élethűen leutánozza.

Tovább az Instagramra >>

cicókerámia
Fotó: cicokeramia (Facebook)

Növénybarátoknak: Painted Pot Studio

Az egyhangú, terracotta virágtartó edények kora lejárt, ráadásul azt is jó, ha tudjátok, hogy az otthonunkban élő dísznövényeknek nem csak a földszínek állnak jól. Aki nem hiszi, járjon utána: a lehetőségek végtelennek tűnő tárházát remekül prezentálja a Painted Pot Studio közösségi oldalaira posztolt megannyi szépséges, izgalmas mintával ellátott virágcserép. Extra pont a vállalkozás javára, hogy nem vadiúj, hanem felújított, újrahasznosított darabokkal dolgoznak, új életet lehelve a kihasználatlanná vált, leselejtezett kaspókba és cserepekbe.

Tovább a Facebookra >>

Painted Pot Studio
Fotó: Painted Pot Studio (Facebook)

Sapkagyűjtőknek: Verkstaden Budapest

A Verkstaden (svédül: műhely) ötlete másfél év Svédországban eltöltött idő után pattant ki a megálmodó, Pálma fejéből. Hivatalosan 2015-ben lett márkanév, és azóta folyamatos az együttműködés izgalmas grafikusokkal, szabadúszó művészekkel. A termékpaletta változatos, újjáélesztenek például sok-sok second hand ruhadarabot különleges, egyedi grafikákkal. A Verkstaden poénos szövegekkel ellátott kötött sapkáit minden sapkagyűjtőnek ajánljuk, mert melegen tartanak a hidegebb napokon, és egyúttal rávilágítják a figyelmet viselőjük kiváló humorára.

1084 Budapest, Vásár utca 4. | Weboldal

Verkstaden
Fotó: Verkstaden (Facebook)

Szétszórtaknak: Zenit Dekor

Általában azokkal az ajándékötletekkel nem lehet mellélőni, amelyek utalnak a megajándékozott személyiségére, viccesek, vagy hasznosak. A legjobb persze, ha mindez egyszerre ölt testet egy termékben. A Zenit Dekor szívhez szóló dísztárgyai, akasztós dekorai, mágnesei, kulcstartói, és – egyedi feliratainak köszönhetően – mosolyra fakasztó ékszertartói minden elvárásnak megfelelnek, utóbbiak túl is teljesítenek azokon. Az elkallódó apróságoknak, fülbevalónak, kulcsoknak végre állandó helye lesz, mert ilyen frappáns tárolóra nem lehet nem emlékezni.

Tovább az Instagramra >>

Zenit Dekor
Fotó: Zenit Dekor (Facebook)

A 80-as évek rajongóinak: Cső!

Budapest belvárosában számos kultikus neonfelirat vonja magára a járókelők figyelmét. Többségük üzemképtelen, kopott, jobb napokat látott darab. A Cső csapata szeretne változtatni a helyzeten: megtalálták a módját annak, hogy finanszírozni tudják egy-egy szívüknek kedves neonfelirat felújítását. A Cső! égisze alatt régi neonreklámokat megelevenítő, foszforeszkáló pigment felhasználásával készült (sötétben világító), szitanyomott plakátsorozatot készítenek, és az azok eladásából befolyt bevétel egy részét neonok felújítására fordítják.

Tovább a weboldalra >>

Cső Budapest Fotó budapestneon.hu
Fotó: budapestneon.hu

Trolloknak: egyseggel.hu

A poénos ajándékok lelőhelyei közül nem szabad kihagyni az elsőre talán meglepő elnevezésű egyseggel.hu weboldalt. A vicces név, illetve a szójátékokra alapuló printek, matricacsomagok és lemosható tetoválások mögött Leé Andrea áll, aki – kiapadhatatlannak tűnő kreativitását kihívás elé állítva -, a világon mindennel próbálkozott már, ami a kézműveskedést illeti. Aki nem tud választani a kínálatból, egyedi kérésekkel is megkeresheti az egyseggel.hu-t. Ebben az esetben a weboldalon megadott feltételek szerint váltják valóra a vásárlói kívánságokat.

Tovább a weboldalra >>

egyseggel

A minőségi testápolásra vágyóknak: Lush

A figyelmesség netovábbja, ha testi-lelki feltöltődéssel ajándékozzátok meg ismerőseiteket. Ennek megtámogatását elősegíthetitek illatos Lush termékekkel, amelyek mindegyike vegán, és a környezettudatosság figyelembevételével készült. Nőnapi meglepetésnek ott a virág formájú, rózsaolajban gazdag és citrommal megspékelt szilárd habfürdő, mely után az érzéki jázmin és ylang-ylang felhasználásával készült, kizárólag online elérhető Sex Bomb masszázstömbbel kényeztetheti bőrét a megajándékozott. Virágcsokor helyett válasszátok a hat, virágos csodából álló Hello Gorgeous ajándékcsomagot.

Tovább a weboldalra >>

Lush Nőnap
Fotó: lush.com/hu

Ha inkább klasszikus ajándékban gondolkozol: