Különleges japán teázó hív utazásra Budapest belvárosában

Pasztellszínek, mangadekoráció, trendi zenék – a minőségi buborékos teákra specializálódott YouCha Bubble Tea kirobbanóan finom italai mellett egyedi hangulatával is vonz.

Jó hírünk van a gyümölcsízű zselégolyókkal (vagy tápiókával) felturbózott buborékos tea rajongóinak! Budapesten két helyen, az Oktogontól nem messze és a Király utcában is meg lehet kóstolni a japán Youcha Bubble Tea nagyrészt tajvani alapanyagokból készülő különlegességeit, amelyeket az európai fogyasztók ízlésének megfelelően komponáltak meg.

Azért, hogy minél több igénynek megfeleljenek, ötféle opciót ajánlanak a teába kerülő cukor mennyiségét illetően. Természetesen cukormentes alternatíva is van. A vendégek kiválaszthatják, hogy jegesen, kevés jéggel, jég nélkül, vagy langyosan szeretnék elfogyasztani az italukat, és a klasszikus tejes teák kérhetők akár laktózmentes vagy növényi tejjel is. A választék bőséges, fekete és zöld teán kívül gyümölcsteák és oolang tea az alap.

Más, mint a többi

A YouCha Bubble Tea tulajdonosától megtudtuk, nagy hangsúlyt fektetnek az összetevők minőségére, hiszen szeretnének kitűnni a helyi buborékos teázók közül. A lehető legmagasabb színvonalról az ott kapható gombócos fagylaltok és fagyidesszertek tekintetében sem mondanak le.

blank

A hazai lehetőségek közül a legjobbat igyekeztek kiválasztani, így lett partnerük az eufóriát okozó ízeiről ismert magyar vállalkozás, a Cloud9. A teázóban rendszeresen készülnek újdonságokkal, tavasszal például ázsiai desszertekkel tervezik kiegészíteni a kínálatot.

Valentin-napi akció

A YouCha Bubble Tea is készül a Valentin-napra! A tavalyi, megmosolyogtatóan kreatív fantázianevű teák (érzelmi méreg és érzelmi ellenszer) továbbra is a kínálat részei, idén viszont a rózsás és levendulás ízesítések lesznek elérhetőek különleges akció keretében, február 12. és 14. között.

YouCha Bubble Tea

1066 Budapest, Teréz körút 20.
1075 Budapest, Király utca 1/b
Weboldal