Nem mindennapi túra enged bepillantást a miskolctapolcai barlangfürdő kulisszatitkaiba

Míg a Miskolctapolca Barlangfürdőben épp az évről évre esedékes ellenőrzési és javítási munkálatok folynak, jó hír, hogy az érdeklődők addig sem maradnak izgalmas program nélkül.

Fotó: Miskolctapolca Barlangfürdő és Aquaterápia Facebook-oldala

Míg a fürdő és az aquaterápia szolgáltatásai szünetelnek, addig a Miskolctapolca Barlangfürdő egy egészen más arcát ismerhetik meg januárban az élményre éhesek.

A hagyományokhoz híven január 20-án, 21-én és 22-én ismét szárazlábas, bakancsos túrák indulnak, melyekkel olyan elzárt területek is látogathatóvá válnak, ahová fürdőző vendégként nincs lehetőség bepillantani.

Fotó: Miskolctapolca Barlangfürdő és Aquaterápia Facebook-oldala

A 45 perces, idegenvezető által vezetett túrán feltárulnak többek között a befejezetlen barlangi járatok, a barlangfürdő termálvizét adó kút, a víz nélküli medencék, akárcsak a fürdőt üzemeltető gépészeti berendezések kulisszatitkai.

A 15 fővel induló túrákra előzetes regisztráció szükséges. Részvételi szándékotokat január 19-ig tudjátok jelezni a +36-70/338-4534-as telefonszámon, minden nap 9 és 16 óra között.

Az előzetesen regisztrált érdeklődők a túra napján 1700 Ft/fő áron tudják megváltani jegyeiket a barlangfürdő jegypénztárában.

További információt ezen a linken találtok.

Ha a túra után megjönne a kedvetek egy kellemes fürdőzéshez: