Igényes riasztóközpontok és kiegészítők (x)

A megjelenés márpedig számít. Igaz ez akkor is, ha a saját külsőnkről van szó, de akkor is, ha az otthonunk kialakításában gondolkodunk. Ez pedig nemcsak a bútorok szempontjából fontos, hanem az elektronikus kiegészítőket és a biztonsági elemeket tekintve is.

Esztétikum és funkcionalitás egyetlen termékben

A DEFLOC kínálatában Paradox termékek széles kínálatát találjuk, amelyek azért is nagyon szerethetők, mert magyar gyártó termékeiről van szó, amik egyszerre emelkednek ki a versenytársak közül funkcióikban és esztétikai megjelenésüket tekintve. Ezen tulajdonságok által pedig tökéletes kiegészítőkké válnak, ha az otthonunkról van szó.

Mit találhatunk a termékek között?

Olyan nélkülözhetetlen eszközöket, mint a riasztóközpontok, köztük kártyás leolvasós modellek is, a különféle kezelőfelületek, a távkapcsolók és a nyitásérzékelők, az antennák, a csatlakozók, a lencsék, a pánikgombok és még rengeteg minden más. Egyszóval minden olyan összetevőt beszerezhetünk, amelyre szükségünk lehet egy kompakt és összetett rendszer összeállításához, amely képes otthonunk biztonságát egy teljesen új szintre emelni.

Miért olyan fontos a riasztórendszer?

Az talán nem is lehet kérdés, hogy mindannyian törekszünk a biztonságos, meleg fészek kialakítására. Manapság azonban ez nem is olyan egyszerű. Ha csak kicsit belegondolunk, vagy körülnézünk a világban, látni fogjuk, hogy a biztonság kialakítása egyre nehezebbé válik. Sajnos ahogy fejlődnek a különféle megoldások és rendszerek, úgy igyekeznek a betörők és tolvajok is újabb és újabb megoldásokat találni.

Szerencsére azáltal, hogy kombináljuk a lehetőségeinket, kihasználva minden elérhető opciót, így is képessé válunk egy komoly védelmi rendszert megvalósítani, s ezáltal az otthonunkra is vigyázni.

A riasztórendszer az egyik fontos elem lesz ebben a kérdésben, de emellett nem szabad elhanyagolni a nyílászárók állapotát, és érdemes minőségi biztonsági bejárati ajtóra is váltani, amelyen a zárak is magas színvonalat képviselnek. A riasztók mellé a távműködtetésű kapunyitó, illetve kaputelefon, valamint a megfelelő mozgásérzékelős lámpák, továbbá a kamerák is olyan eszközök, amelyeket nem érdemes kihagyni a repertoárból, ha valóban magas színvonalú biztonságot szeretnénk kialakítani.

A tervezés elengedhetetlen

Amikor riasztórendszert tervezünk kiépíteni, nagyon fontos, hogy alaposan átgondoljuk a saját életvitelünket és igényeinket. Például egy kétszintes házban fontos kérdés lehet, hogy a két emeletet külön kezeljük.

Amikor éjszaka az emeleten, a hálószobákban tartózkodunk, az alsó szint mozgásérzékelőit is beélesíthetjük, ezzel maximális védelmet garantálva. Ehhez azonban szükségünk lesz egy emeleti kezelőegységre is, nem lesz elégséges a bejárati ajtó mellett elhelyezett központi készülék.

Ha sikerül jól hozzáigazítani a lehetőségeinket az elvárásokhoz, akkor kihozhatjuk a maximumot ezen a fronton is.