Páratlan szálláshely bújik meg a Bükk fáinak rejtekében

A Treehouses itthon az elsők között nyitotta meg lombkoronaszintben kialakított szálláshelyeit a Kánya-patak festői szépségű völgyében néhány évvel ezelőtt. A skandináv mintára épült kabinok azóta sok elcsendesülni vágyó városi embert vonzottak Noszvaj hangulatos községébe.

Kikapcsolódás távol a város zajától

A világ számos országában elterjedt szálláshely népszerűsége a városi nyüzsgéstől távol eső lokációban rejlik. A nagyvárosok természettől eltávolodott lakosai gyakran kívánkoznak vidékre néhány nap nyugalom után kutatva, hogy a folyamatos pörgésből kiszakadva kipihenhessék magukat. Ezen az elképzelésen alapszik a Treehouses néven futó vállalkozás, amely noszvaji lombházakat kínál bérlésre a Síkfőkúti-tavak békés partján.

Különleges szálláshely a lombok közt

A Bükk-hegység lábánál fekvő település határában bukkanhatunk a fák lombjai között megbújó épületekre, amelyek cölöpökön nyújtóznak a magasba. Kezdetben négy, saját terasszal és szabadtéri jakuzzival felszerelt lombház várta itt a kikapcsolódni vágyó párokat, majd hamarosan két új egységgel bővült a terület: megnyitottak a tetőteraszos pezsgőfürdőzésre invitáló Kilátótornyok 10 méter magasan. Végül a panorámás infraszaunával ellátott, egyedi kialakítású Cabinnal lett teljes a Treehouses noszvaji felhozatala.

blank

A kényeztetések sora azonban nem ér véget a privát pezsgőfürdővel és a tavakra gyönyörű kilátást biztosító szaunával. Ébredés után friss reggelicsomag vár a verandán, így ki sem kell tennetek a lábatokat a házból, máris jóízű falatozással indíthatjátok a napot. A Breakfast Boxokban mindent megtaláltok, ami egy ráérős reggelihez kellhet: kávét, teát, gyümölcslevet, friss pékárut, szezonális gyümölcsöket és zöldségeket, sajtokat, valamint felvágottakat.

blank

Vidéki romantika a Bükk lábánál

A felhőtlen pihenés után mindenképp érdemes Noszvaj és a környékbeli vidék felfedezésére indulni, amihez a Treehouses elektromos kerékpárokat is díjmentesen biztosít nektek. A kihagyhatatlan látnivalókról érdeklődjetek a szálláshelyen, ahol szívélyesen elirányítanak majd titeket a falu gyöngyszemeihez, úgymint a barokk De La Motte-kastélyhoz vagy a földalatti építészet őrzőiként számontartott noszvaji barlanglakásokhoz.

Emellett egyedülálló élményprogramokon is részt vehettek: borvacsora, lovaglás és erdei túrák is várnak rátok Noszvaj közelében. A lombházaknál mindegyikről részletes tájékoztatást kaphattok.

Treehouses Noszvaj
3325 Noszvaj, Tósétány utca 20-22.
treehouses.hu
+36 20 518 03 83

Nézd meg a Treehouses eldugott faházait a Balatonnál: