Bízza profi szakmai csapatra álmai otthonának építését! (x)

Beköltözni álmai otthonába – ez mindenki vágya. Beköltözni időben álmai otthonába – ez viszont csak kevesek kiváltsága napjainkban. A szakember- és építőanyag-hiány következtében hónapokkal, de akár 1 évvel is csúszhat az átadás!

Mindez nem kevés bosszúságot és plusz költséget jelent.

Legyen Ön a kivétel! Szavazzon bizalmat a korszerű könnyűbeton falpanel technológiának, és költözzön be új otthonába a lehető leghamarabb! A kiszámítható építkezés nem álom többé, a Prelement csapata azért dolgozik, hogy az igény megszületésétől a falazat kivitelezésének befejezéséig egy kézben tartva a folyamatokat, garantálja Önnek az építés minőségét, tervezett költségeit és a határidőket.

A technológia nagy előnye a gyors kivitelezés és az elvárt minőség biztosítása. Észak- és Nyugat-Európában már bizonyított, évtizedek óta alkalmazzák ezt a technológiát családi- és társasház építéseknél. Egyedi elképzelések megvalósítására is alkalmas, de típustervek használatával jelentős költséget takaríthat meg.

Hogyan garantálható a határidő és a költségek?

A hazai építőipar jellegzetessége a kiszámíthatatlanság, amely komoly problémákat okoz az építtetők számára, a csúszások költségvonzatáról nem is beszélve.

A könnyűbeton falpanel technológia gyors kivitelezést tesz lehetővé azáltal, hogy ötvözi a hagyományos falazati technológiák és az ipari nagyelemes építés előnyeit, ezáltal jelentősen csökkenti a falazatok elkészítésének, valamint a befejező munkálatoknak az idejét. Az, hogy az épületszerkezetekhez kapcsolódó valamennyi folyamatot egyetlen cég bonyolítja, szintén jelentősen gyorsítja a kivitelezést.

Korszerű otthonok egymást követő generációk számára

A porózus szerkezetű égetett agyaggyöngyök adalékanyagként történő alkalmazása révén speciális, nagy szilárdságú, tömör, ám mégis kis tömegű falazat jön létre, amely alkalmas családi és társasházak építésére.

Az előregyártás környezetkímélő, mivel az építés helyszínén szinte nem keletkezik építési hulladék, valamint a falazat 100%-ban újrahasznosítható.

A természetes alapanyagokból gyártott falazat egészséges életteret biztosít akár több generációnak is, hiszen élettartama akár 100 év is lehet. A fal anyaga páraáteresztő, vagyis a fal “lélegzik”, továbbá ellenálló a penésszel és a kártevőkkel szemben.

Így nyújt Önnek garanciát a forgalmazó cég

A forgalmazó cég a nagyelemes falpanel technológia szakértőjeként biztosítja a falszerkezetek tervezéséhez, gyártásához és kivitelezéséhez szükséges szakmai hátteret.

Munkájuk az igények felmérésével indul, amelynek első lépése az építési helyszín vizsgálata, hogy az építkezés megvalósítható, költséghatékony és gyors legyen. Ezt követően segítséget nyújtanak az építésztervezőnek a falpanel technológia implementálásában, új vagy meglévő tervdokumentáció esetén.

Ezt az épületszerkezetek statikai vizsgálata, a gyártmánytervek készítése követi, majd ezek jóváhagyása után megkezdődhet a panelek gyártása. Ezek helyszínre szállítását, a panelek beemelését, készre szerelését is a cég felügyeli.