Hotelfejlesztés szakértelemmel

Az utóbbi években a szállodák népszerűsége egyre csak nőtt, a tendencia pedig folytatódik. A szolgáltatások körének bővítésével minden szálloda és hotel színvonala javulhat. Elgondolkodott már azon, hogy szálloda tulajdonosaként mit tehetne még a siker érdekében? Mutatjuk!

Konditermet minden szállodába és hotelbe!

Ha szeretné a vendéglátást magas szinten űzni és örömmel venné, ha szállodája vagy hotelje kiemelkedne a többi közül, érdemes az épületben egy saját fitness termet kiépíteni. Egy olyan konditermet, amelyet mindenki könnyen megközelíthet, és kényelmesen használhat. Ebben lehet hathatós segítségére a Mánia Fitness csapata.

A kínálat szélesebbé válásával a vendégek elvárásai is növekednek. A legtöbben szeretnének olyan helyen szállást foglalni, ahol minden igényük egy térben kerül kielégítésre, és nem kell máshová elmenni, ha étkezni, wellnessezni vagy éppen edzeni szeretnének. Szinte mindenki az all inclusive ellátást keresi egy olyan szállodában, ahol a szabadidő aktív eltöltésére is számos lehetőség adódik.

Támogatás a kivitelezésben

Manapság egyre többen kötelezik el magukat az egészséges életmód mellett, hiszen a kiegyensúlyozott táplálkozás és a rendszeres testmozgás megteremti a testi-lelki egészség alapjait. Akinek pedig már a mindennapjai részévé vált a sport, a nyaralás ideje alatt sem szeretne lemondani róla.

Épp ezért keresnek sokan olyan szállodát, ahol a lazítás mellett az aktív kikapcsolódásra, a mozgásra is van lehetőség. Ezt a legkönnyebben a hotel fitness termében tehetik meg. Számos luxusszálloda azonban már a szobákhoz tartozó futópadokkal, kardiógépekkel is rendelkezik, teret engedve ezzel a privát sportolás lehetőségének. A gépek szempontjából fontos a magas minőség, amelyek beszerzése és szervizelése kapcsán érdemes szakértői segítséget igénybe venni. Egy profi csapat ráadásul a tervezésben, a kivitelezésben és az üzemeltetésben is a segítségére lehet.

Ezek egy saját fitness részleg előnyei

Nyilvánvalóan többen választanak egy olyan szállodát, ahol van wellness és fitness részleg is, hiszen több ember igényeinek kielégítésére szolgál. Azok a vendégek, akik végül megszállnak a hotelben, elégedettek lesznek, és növekszik majd lojalitásuk a szálláshely iránt. Ennélfogva pozitívabban is értékelik majd azt.

Egy saját részleg növeli a szolgáltatások színvonalát, csökkenti a karbantartási költségeket, marketing előnyökre lehet szert tenni a segítségével, és hosszú távon is megbízhatóvá teheti a működést.

Fontos azonban, hogy a fitness részleg mellett legyen egy wellness sziget is, hiszen nincs is jobb, mint megpihenni a jakuzziban vagy izzadni a szaunában egy kimerítő edzés után. Szakértői segítséggel minden hotel vagy szálloda színvonala csak nőhet, amely egyenes utat jelent a telt házhoz és a népszerűséghez!