Hazánk leggyönyörűbb borvidékén ősszel sem maradunk programok nélkül

Hazánk egyik legkedveltebb történelmi borvidékén nem csak a nyári szezonban érdemes időt tölteni, hiszen ősszel is számtalan izgalmas programmal és érdekes látnivalókkal várják hétről hétre a látogatókat.

Fotó: Getty Images

Novemberben elkezdődnek a Borbarangolás borvacsorák, amelyek helyi borászok segítségével, szombat esténként csábítják ízutazásra az érdeklődőket. Sőt, idén újra visszatér a Gasztrohegy, amelyen a helyi vendéglátósok minden hónapban különféle izgalmas, tematikus gasztrohétvégékkel készülnek a résztvevőknek.

Emellett a szakvezetéses élménytúrákat sem érdemes kihagyni, amennyiben tapasztalt túravezetők segítségével szeretnénk felfedezni a borvidék ismert nevezetességeit. A vezetett túrák után irány a Folly Arborétum, ahol változatos őszi programokkal várják a látogatókat, a megújult szigligeti várban pedig egy izgalmas időutazásban lehet részünk a hét minden napján.

Mindemellett az aktív pihenés kedvelői november 12-én a Tanúhegyek Trail terepfutóversenyének keretében hódíthatják meg a Badacsonyt.

További információ: badacsony.com és a Badacsony Tourinform Facebook-oldalán.

Amennyiben szálláshelyre lenne szükségetek: