Ikonikus budapesti épületekbe tör be a népszerű bulisorozat novemberben

Három napon át, november 17. és 20. között ikonikus budapesti épületek falai válnak felhőtlen bulik és koncertek helyszínévé.

Fotó: Palkó György

A Miller Budapest Essentials 2022 eseménysorozat keretében lesz három napunk novemberben, mikor kiszakadhatunk a megszokottból és új szintre emelhetjük a szórakozás és az urban life életérzését. De arra is lehetőségünk lesz, hogy egy egészen más szemszögből ismerjük meg Budapest ikonikus helyszíneit.

November 17. és 20. között három különleges budapesti épület ad majd otthont a BPES programsorozatának:

köztük lesz a Millenium Háza, a Tesla Loft, de még a Néprajzi Múzeum is.

A páratlan budapesti helyszínek természetesen csak a kezdet. Kiváló külföldi és magyar előadók felelnek majd a felhőtlen és megismételhetetlen hangulatért.

A Miller Budapest Essentials 2022-es fellépői

November 17-én a Tesla Loft „színpadán” Greg Wilson angol DJ-vel indíthatjátok a háromnapos eseménysorozatot, míg november 18-án ugyanezen a helyszínen a modern beatbox egyik kiemelkedő alakja, Beardyman és a Franciaországból érkező Saro fűtik fel a hangulatot.

blank

Mindhárom nap közül azonban november 19. bizonyul a legerősebbnek, hiszen a három különböző helyszínen olyan előadókkal futhattok majd össze, mint Youngr és a Random Trip, Yubik, a House Piknik és a Be Massive Horizon csapata.

Az előadókról, a pontos programról és a helyszínekről még több információt a Facebook-eseménynél találtok, jegyet vásárolni ezen a linken tudtok.