Egyedülálló pezsgőbár nyitotta meg kapuit a Bazilika szomszédságában

A Bazilika kultikus, nyüzsgő környékén nemrégiben megnyitotta kapuit Budapest új pezsgőbárja, melynek filozófiája a következő: élj a mának és idd meg bátran kedvenc buborékosod akár reggelire, akár vacsorád kísérőjeként!

Fotók: Andrusch Virág

A Sophisto Champagne Bar a főváros hiánypótló helyszíneként, a belváros szívében várja a buborékos ital szerelmeseit a nap bármely szakában. Az új találkozópont különböző fajtájú pezsgőkre épít, a negyven tételt felvonultató széles választékból pedig egyaránt fogyaszthatunk a teraszon, de akár a hangulatosan berendezett beltérben is.

A bár koncepciójának egyedisége, hogy nemcsak a niche tételekből biztosít poharas lehetőséget, hanem saját események keretében számos izgalmas kóstolósor alapján ismerhetjük meg a híres pezsgőtermő vidékeket és azok buborékos nedűit.

Fotók: Andrusch Virág

Noha az itallap gerincét a pezsgők, proseccok-k, cavak, crémant-ok adják, az italválogatás más izgalmakat is rejt: a koktélok kedvelői például különleges, kézműves verziókat is kipróbálhatnak, de a spiritek rajongói sem fognak csalódni.

Emellett a Sophisto kínálatát esténként izgalmas ízvilágú á la carte bármenü egészíti ki, melynek minden falata tökéletes kiegészítője egy pohár italnak.

blank
Fotó: Andrusch Virág

Munka után, színház előtt, barátokkal, barátnőkkel: a kötetlen hangulatú Sophisto minden alkalommal megadja, amire vágysz!

Sophisto Champange Bar
1051 Budapest, Szent István tér 2.
sophisto.hu

Mutatunk még néhány új helyet Budapesten, amit érdemes kipróbálnotok idén szeptemberben: