Számtalan izgalmas és látványos programmal készülnek országszerte az Állatkertek Éjszakájára

Ahogy az elmúlt években már megszokhattuk, augusztus utolsó péntekjén ismét meghosszabbított nyitvatartással, éjszakába nyúlóan járhatjuk körbe az ország legkülönbözőbb állatkertjeit, vadasparkjait, tropikáriumait.

Állatkertek Éjszakája 2022 Budapest
Fotó: Fővárosi Állat- és Növénykert

Az idén 10. alkalommal, augusztus 26-án megrendezett Állatkertek Éjszakáján változatos programokra, érdekességekre és éjszakai látványosságokra számíthatnak az érdeklődők, melyek állatbarátoknak és családosoknak különösen nagy élmény nyújthatnak. Fontos tudnivaló azonban, hogy a Pécsi Állatkertben augusztus 27-én, szombaton tartják meg az eseményt!

A Fővárosi Állat- és Növénykertben 19 órától éjfélig fókashow-val, elefánttréninggel, cápák közé merülő búvárokkal és leopárdetetéssel színesítik a programot, de lesz még botanikai előadás, kígyósimogató és lószerszámos zsákbamacska is. Amint leszáll az este, a látogatók megismerkedhetnek az állatkert éjszakai világával, miközben fénycirkuszban és akrobatikus led showban gyönyörködhetnek a látogatók.

Állatkertek Éjszakája 2022
Fotó: Fővárosi Állat- és Növénykert

A 2022-es Állatkertek Éjszakájának további helyszínei:

További információkat a pontos nyitvatartási időről és a jegyárakról az állatkertek Facebook-oldalán és honlapján találhattok.