Vízparti minifesztiválként tér vissza a Balaton legpazarabb piknikje szeptemberben

A 2018-ban egynaposnak induló Balaton Pikniken ezúttal is a Balaton játssza a főszerepet, hiszen egy igazi vízparti minifesztiválként a siófoki Plázs helyszínén tér vissza, nem is akármilyen felhozatallal.

Fotó: Balaton Piknik Facebook-oldala

Négy az egyben

A Balaton Piknik bár Siófokra költözött, hangulata mit sem változott: nappal piknik, lazulás, chill, ami aztán éjszakai partizásba fordul át szeptember 9-10-én.

A pikniken ezúttal négy színpad szolgáltatja a hangulatot, a főszerep azonban továbbra is a nagyszínpadé lesz a délutáni óráktól egészen késő estig. A nagyszínpad előtti homokos nézőtér 23 órától 90 fokos fordulatot vesz és tánctérré változik, ahol a szabad ég alatt élvezhetitek majd az AfterParty-t.

Fotó: Balaton Piknik Facebook-oldala

Elektronikus zenei kuriózumok

A meghívott sztárfellépők között olyan hazai közönségkedvenc klasszikusok is szerepelnek, mint a Gus Gus élő produkciója, a Polo & Pan, Acid Arab, vagy a Magyarországon első alkalommal fellépő Vintage Culture.

A fiatal ausztrál deep house DJ, Sonny Fodera szintén most debütál a hazai partiszíntéren, csakúgy, mint az ifjú chicagoi house DJ, John Summit.

blank
Fotó: Balaton Piknik Facebook-oldala

De természetesen érkezik a hazai elektronikus zenei szcéna java is: Peter Makto, Metha, Gregory S, Secret Factory, Poli és még nagyon sokan mások.

Egy hely, ahol egész nap VIP lehetsz

A fesztiválon idén kétféle VIP-élmény közül is választhattok. A normál VIP-jegyekkel egy teraszról nézhetitek végig a színpadi produkciókat, partizhattok délutántól hajnalig, lazulhattok a kényelmes boxokban, kanapékon a naplementében gyönyörködve, míg a kényelemről külön bárok, koktélpultok és mosdók gondoskodnak.

blank
Fotó: Balaton Piknik Facebook-oldala

A POOL ACCESS VIP-jegyeket váltók viszont már 12 órától egy medencés warm-up partyval indíthatják a Pikniket, ahol hazai DJ-k gondoskodnak a partyhangulatról. Ez a jegy nemcsak a VIP-szolgáltatások teljes egészét tartalmazza, de olyan extrákat is, mint a reggeli jóga vagy épp a gasztroworshopok.

A VIP-közönség a koncertek után a VIP-Clubban folytathatja a szórakozást, melyhez kényelmes lounge is társul a medence partján.

A Balaton Piknik részletes programjáról, jegyekről a Balaton Piknik weboldalán találtok további részletes információt.