Világsztárokkal tér vissza a Balaton egyik legnagyobb nyári fesztiválja

Augusztus 18. és 21. között, tizedszerre nyitja meg kapuit Zamárdiban a STRAND Fesztivál. A szervezők a megszokott színvonalú nemzetközi kínálattal készülnek a négynapos Balaton-parti programra.

Fotó: Strand Fesztivál Official Facebook

Zamárdi Nagystrandja idén is világsztároknak ad otthont, hiszen többek között fellép Sean Paul, a Clean Bandit, Alvaro Soler, Kungs, a Clean Bandit, a Parov Stelar, Timmy Trumpet, Tom Walker, Sam Feldt és a The Stickman Project is.

Fotó: Strand Fesztivál Official Facebook

Sean Paul legutóbb 2019-ben járt volna Magyarországon, azonban betegségre hivatkozva lemondani kényszerült fellépését. A jamaicai rapper rajongói így az idei STRAND Fesztiválon pótolhatják az elmaradt koncertélményt.

Az idén máris új dallal, az „Everything But You”-val jelentkező Clean Bandit brit elektropop-trió már többször adott Magyarországon koncertet, Alvaro Solert azonban eddig mindössze egy alkalommal hallhatta élőben a hazai közönség, augusztus 20-án azonban igazi ünnepi fiesztát várhatunk tőle. A még mindig csak 25 éves Kungs pedig a francia house DJ-k új generációját képviseli majd a fesztiválon.

blank
Fotó: Strand Fesztivál Official Facebook

A külföldi neveken túl több mint 50 hazai előadónak is biztos helye van már a STRAND Fesztivál programjában. A két évvel ezelőtti mezőny új nevekkel bővült, de olyanokat is láthat a nagyközönség, akik már főszerepet kaptak a programban; Azahriah, Dzsúdló, vagy éppen a Carson Coma.

blank
Fotó: Strand Fesztivál Official Facebook

A 18. születésnapot a STRAND Fesztiválon saját nappal ünnepli a Halott Pénz és közönsége: 18 koncert és program várja a Halott Pénz Fesztivál vendégeit augusztus 20-án Zamárdiban. Mások mellett Krúbi, a ByeAlex és a Slepp, Dzsúdló és a hiperkarma, tábortűz és kertmozi is szerepel az egész napos programban, amelynek része lesz a Balaton legnagyobb tűzijátéka is.

blank
Fotó: Strand Fesztivál Official Facebook

A STRAND Fesztivál ad otthont az ország első Podcast Fesztiváljának. Az izgalmasnak ígérkező program célja, hogy a fesztivál minden napján, napi két sávban hívják meg a hazai podcastvilág legjobbjait egy, a helyszínen kialakított látványstúdióba, melynek a fesztiválozó közönség élőben, a podcastok lelkes hallgatói pedig online vagy utólag lehetnek részesei.

Teljes program és jegyvásárlás: www.strandfesztival.com