Romantikus ékszerdoboz bújik meg a Káli-medence kapujában

A Balaton-parttól mindössze egy karnyújtásnyira béke, kényelem és páratlan élmény vár a nyugalom megelevenedett szigetén, a zánkai Fészek Étel és Hotel falai közt.

Idén is megnyitotta csodaszép türkiz ajtajait Bóza Barbara vezetésével és Nagy Róbert executive chef közreműködésével a Fészek Étel és Hotel.

Kezdjük az egyik legfontosabbal: ha olyan szállást keresel, ami felszereltségében, komfortjában és vendégszeretetében is megfelel a kor követelményeinek, de mégis megfizethető árakkal dolgozik, akkor nincs min gondolkodni: irány a Fészek.

Barátságos, családias és mediterrán életérzésű ékszerdoboz a Káli-medence kapujában rejtőző hely, ahol a romantikus lelkűek és a kényelemre vágyók egyaránt élvezhetik a Balaton közelségét, hiszen a bejárati ajtótól pontosan 1 perc sétára található a gyönyörű, magyar tenger.

Ízek és zamatok a Káli-medencéből

Fontos megjegyezni azt is, hogy a Balaton-felvidék dinamikusan fejlődő gasztrokultúrájának szerves része a Fészek. A konyhából a Nivegy-völgy válogatott alapanyagai, klasszikus és modern technológiák ötvözésével kerülnek a helyi keramikus által készített tányérokra.

A Fészek elkötelezett a környékbeli kistermelők portékáinak felhasználása, a fenntarthatóság, ökológiai lábnyom csökkentése és a rövidebb ellátási láncok kialakítása mellett, ezért ha ide betérsz, ne lepődj meg, ha Barbara édesanyja által frissen főzött baracklekvár kerül a tányérodra vagy a helyi termelő bácsi érkezik a Hegyestű lankáin szedett fügével.

Szinte minden ételnek megvan itt a saját története, az élőzenés Fészek esteken pedig játszva megválthatjuk a világot a különböző Hilltop borok, különleges ginválogatás vagy a házi szörpök kíséretében.

Családdal, barátokkal, kutyával, párban vagy egyedül, mindenhogy tartalmas és pihentető a Fészek: nyáresti naplementék, árnyékos terasz, tartalmas beszélgetések, ízletes ételek, valódi vendéglátás, ami az „ízzel és lélekkel” szellemiségével tölt fel. Ha pedig társaságra vágynánk elég lemenni a teraszra és egy jó hangulatú beszélgetés alkalmával megvitatni a világ dolgait.

Amennyiben csendes, nyugodt környezetben szeretnétek eltölteni pihenéseteket, magatok mögött hagyva a nagyváros zaját és kellemes élményekkel töltődnétek, rakjátok fel a balatoni bakancslistátokra a Fészek Étel és Hotelt.

Elérhetőség:
Fészek Étel és Hotel
8251 Zánka, Vérkuti út 2.
feszek.hu