Új sétahajón utazva ismerhetjük meg a Tisza-tó varázslatos világát

Minden héten három nap, menetrendszerűen fut ki kikötőjéből a Jégmadár névre keresztelt sétahajó, ami egyórányi hajókázás alkalmával enged bepillantást a Tisza-tó varázslatos állat- és növényvilágába.

Fotó: Szabics Kikötő és Szabadidőpart Facebook-oldala

Június végétől heti háromszor, a tiszaörvényesi Szabics Kikötőből indul menetrendszerűen a Jégmadár névre keresztelt Tisza-tavi sétahajó.

Kisgyerekes családoknak vagy mindazoknak, akik nem szeretnének motorcsónakot vezetni, ámde szívesen megismernék a vízi világ mindennapjait, a sétahajózás a lehető legtökéletesebb alternatíva.

Fotó: Szabics Kikötő és Szabadidőpart Facebook-oldala

Amellett, hogy a sétahajózás egy igazán különleges színfoltja a Tisza-tónak, népszerű program az itt nyaralók körében, az egyórás túrák bepillantást engednek a Tisza-tó varázslatos világába.

Az egyszerre 23 fő befogadására alkalmas hajó augusztus 21-ig közlekedik csütörtök, szombat és vasárnap 10 és 15 órai indulással. A 15 órakor induló hajójáratot ráadásul a bejelentkezettek létszámától függetlenül is elindítják.

Előzetesen bejelentkezni a +36 70 364 1890-es telefonszámon, vagy az info@szabicskikoto.hu e-mail címen lehet. További információt ezen a linken találtok.