Ismét 5 helyszínen libegőzhetünk késő estig a Libegők Éjszakáján

Immár hatodik alkalommal, idén július 16-án, szombaton rendezik meg a Libegők Éjszakáját, aminek keretein belül öt helyszínen gyönyörködhetünk hazánk legszebb tájegységeiben.

Fotó: Lillafüredi Libegőpark Facebook

Egyedülálló kilátásban lesz részünk július 16-án a lemenő nap fényeiben fürdőző, később pedig a kivilágított Budapestre nyíló látványban, hiszen a nemrégiben felújított Zugligeti Libegő vonalán 19 órától éjjel 1 óráig szállítják majd az utasokat.

Az elővételes retúrjegyek nyitvatartási időben már megvásárolhatók a Deák téri Földalatti Vasúti Múzeumban. Fontos tudnivaló viszont, hogy a múzeum hétfőnként zárva tart.

Fotó: Lillafüredi Libegőpark Facebook

A Budai-hegység mellett további négy helyszínen, Mátraszentistvánon és Sástón, valamint a Bükkben és a Bakonyban is várják a libegőzésre vágyó látogatókat országszerte.

A Libegők Éjszakájának további helyszínei:

Emellett a Zemplén Kalandpark is csatlakozott a kezdeményezéshez, annyi különbséggel, hogy mivel az itt található libegő jelenleg átépítés alatt áll, ezért a rendezvény napján éjszakai bobozásra invitálják az érdeklődőket.

A legtöbb helyszínen további izgalmas programok is társulnak az egész napos rendezvényhez, ezért érdemes figyelni az oldalaikat. További információt a szervezők honlapján találtok.

Amennyiben máskor is libegőznétek, válogassatok korábbi cikkünkből: