Felejthetetlen kikapcsolódás vár Veszprém megye élményparkjában

A Sobri Jóska Élménypark csapata évről évre azon dolgozik, hogy minden korosztály megtalálja a kikapcsolódást náluk, köszönhetően több, Európában is egyedülállónak számító játékainak és a park területén végzett folyamatos újításoknak.

Új attrakciókkal, valamint számos izgalmas és adrenalinszint-növelő játékkal várnak Magyarország egyik legextrémebb élményparkjában, ahol több mint 50 játékelemet próbálhattok ki, közel 30 hektár alapterületen. A Veszprém megyei Sobri Jóska Élménypark igazi szuperhősképző, hiszen földön, vízen és levegőben egyaránt tesztelhetitek a képességeiteket, adrenalinnal fűszerezve.

Vonz a magasság?

Repüljetek igazi szuperhősökhöz méltó módon, akár 80 km/h-ás sebességgel az 1 kilométer hosszú megazipline pályán, tekerjetek az airbike-kal a levegőben, ugorjatok a mélybe 10 méter magasból az ejtőgéppel, vagy engedjétek, hogy a gravitáció intézze dolgát az extrém hintán! Kalandozzatok az árnyas fák alatt a drótkötélpályákon, vagy csobbanjatok egyet és hűtsétek le magatokat a nautic jettel, a hófánkkal és a többi vizes játékkal.

Éljétek át a vezetés élményét!

A tavalyi év nagy durranása, az OPSWAT ekart ring titeket is vár! Versenyezzetek úgy az élménypark legújabb elektromos gokartjaival, akár a Forma 1-es pilóták. Az idei újítással a kisebbekre is gondoltak, ezért a drift gokartokkal igazi családi kalandban lehet részetek.

Suhanjatok egyet a bobpályán, próbáljátok ki a hullámvasutat, az extrém bringát, a kalózhintát vagy akár a szédítően jó 3D karikát. És ez még nem minden, hiszen a Sobri Jóska Élménypark weboldalán még több egyedülálló játékot találhattok, amelyekkel garantált a kaland.

A megújult élményparkban a játékok mellett hatalmas zöld terület, új kiszolgálóegységek, a tó körüli térkövezett sétány és egy aszfaltozott parkoló szolgálja a látogatók kényelmét.

Idén a park elnyerte a Travel&Hospitality-díjat, így már nemzetközi elismeréssel is büszkélkedhetnek, ami garancia arra, hogy felejthetetlen élményben lehet részetek a Sobri Jóskánál. Látogassatok el hozzájuk és győződjetek meg róla a saját szemetekkel, milyen izgalmakat rejt a magyar szuperhősképző!

Kedvcsinálóként nézzétek meg a Sobri Jóska Élménypark kisfilmjét: