A legjobb budapesti lángos nyomába eredtünk: 6 lángosozó, ahol igazán finomat ehettek

Sajtos-tejfölös, fokhagymás, sima vagy extrább feltétek – mindenkinek van lángos preferenciája ennek a közkedvelt és tipikus nyári ételnek tekintetében. Lángosozó-ajánlókban összeszedtük nektek a főváros legjobbjait.

Retro Lángos Budapest

Isteni, roppanós szélű lángosokat készítenek Budapest kedvenc lángosozójában, a belváros szívében. Az Arany János utcai metrómegállóval szemben található Retro Lángos egy ideje már beülős étteremként üzemel, és széles kínálatból, töltött, glutén- és laktózmentes variációk közül választhattok.

1065 Budapest, Bajcsy-Zsilinszky út 25.

Normafa Piknik

Amíg a Normafa Síház épülete 90 év után megújul, addig három vadiúj gasztropavilonnal várnak benneteket a hegy tetején. A szezon kezdetével, a pavilonok egyikében még egy lángossütöde is helyet kapott Normafa Piknik néven, ahol kellemes környezetben és még annál is szebb kilátással falatozgathatunk.

1121 Budapest, Eötvös utca 59.

Krumplis Lángos

A Flórián téri aluljáróban már messziről észrevehető a Krumplis Lángos nevű közkedvelt hely, ugyanis sokan csodájára járnak az itt kapható lángosnak. Az üzlet előtt gyakran sorban várakoznak a vendégek, ez pedig nem csoda, hiszen sokak szerint itt készítik Budapest legjobb lángosát, extra feltétekkel.

1033 Budapest, Aluljáró szint, Flórián tér 1.

Lángos Land

A Fény utcai piac rendszeres látogatói számára már ismerős lehet a Lángos Land nevű hely, ahol minden nap minőségi alapanyagokból készült, frissen sült lángossal készülnek a vendégeknek. Piacozás közben amúgy is megéhezik az ember, ezért, ha erre jártok, ugorjatok be egy sajtos-tejfölösre.

1024 Budapest, Lövőház utca 12.

Lángos Center

2017-ben, a Garay Centerben nyitotta meg üzletét a családi vállalkozásként működő Lángos Center. A lángosokat kérhetitek füstölt sajttal vagy juhtúrós-kapros változatban, akár gyerekadagban is. A minőség és az íz garantált, hiszen mindegyiket a nagymama receptje alapján készítik el nektek, nagy szeretettel.

1076 Budapest, Garay tér 20.

blank

Lángosos a Hunyadi Csarnokban

A Hunyadi Csarnok bódéinak kínálatából sem maradhat el az utánozhatatlan magyar lángos, a terézvárosiak nagy örömére, hiszen sokak szerint itt lehet kapni a legfinomabbat a fővárosban. Feltétek tekintetében hatalmas a választék, a kiszolgálás kifejezetten gyors, a lángos pedig tényleg isteni.

1067 Budapest, Hunyadi tér 4.