Három új pavilon várja a kirándulókat a Normafa tetején

Míg a Normafa Síház épülete 90 év után szépül és épül újjá, addig sem kell nélkülöznünk a madárcsicsergésben gazdag hangulatos parkot, a baráti koccintásokat és a hozzájuk leginkább illő éhségűző falatokat.

Három pavilon kínálatából választhatunk inni- és harapnivalót.

Új köntösbe bújtatott éhségűző finomságok

A Normafa Síház felújítás alatt álló épülete mellett, a régi parkoló helyén, hangulatos parkban kapott helyet három, letisztult megjelenésű pavilon.

A fák árnyékában, akárcsak a mesékben, három lehetőség közül választhatunk, szerencsére azonban nem kizárólagosan, így aztán sorban egymás után mindhárom pavilon kínálatát végigkóstolhatjuk a hegy tetején.

A Normafa Rétes a régi, jól ismert és megszokott, tradicionális ízeket ontja új köntösbe bújtatott rétesekbe, nem kevés fiatalos lendülettel megtoldva.

A Normafa Rétesnél új köntösbe bújtatott tradicionális rétesek várnak.

A Normafa Piknik az imádott lángos mellett finom, ropogós és friss street food falatokkal, míg a Normafa Bár a hozzájuk leginkább illő nyárízű koktélokkal, szomjoltó fröccsökkel és jéghideg frissítőkkel vár bennünket.

blank
A rétesek és lángos mellett ropogós street food falatokkal is készülnek.

Az újdonsült gasztropavilonoknak hála tehát minden adott egy hangulatos, város feletti családi kikapcsolódáshoz, baráti ünnepléshez, séta előtt, túra közben, netalán kirándulás után megpihenve kicsit a napsütésben.

blank
A Normafa 477 Hütte-Terasz a város feletti baráti koccintások legideálisabb helyszíne.

A hivatalos szezonnyitóra június 16. és 19. között kerül sor, négynapos örömünneppel, italakciókkal, nyáresti dallamokkal köszöntve a nyarat, ahol a kicsiket játéksarokkal és bábszínházi előadással várják majd.

A hegytető új találkahelye

Mindeközben egy pillanatig sem szabad megfeledkeznünk a hegytető új találkahelyéről, a Normafa Látogatóközponthoz tartozó Normafa 477 Hütte-Teraszról sem.

Ide nemcsak a frissítőkért, koktélokért és kávéért érdemes betérni, de azért az igazán hangulatos parkért is, ahol jó csak úgy leheveredni a fűbe, a napágyak vagy a függőágyak valamelyikébe.

Legyen akár nappal, akár este, ha olyan helyszínre vágyunk, ahol chill hangulatban beszélgethetünk a rég nem látott barátokkal, ha új lendületet vennénk a kirándulás vagy sporttevékenység előtt, a terasznál nincs is jobb választás.

Sportolóknak különösen ideális, hiszen őket a Normafa Látogatóközpont alagsorában ingyenes, felszerelt öltöző, zuhanyzó és értékmegőrző is várja.