Ingyenes gyerekprogramokkal várnak a Hajógyári-szigeten három hétvégén át

Június 4. és 19. között visszatér az ország legnagyobb, legszínesebb családi fesztiválja, a Generali Gyerek Sziget. Két év kihagyás után elsőként a pünkösdi hétvégén, június 4-től 6-ig, valamint az azt követő hétvégéken, egészen június 19-ig várják az apró fesztiválozókat és szüleiket egyaránt.

Két év szünet után idén nyáron újra benépesül a Hajógyári-sziget. Az ingyenes programokkal tarkított Generali Gyerek Sziget a már megszokott helyszínen tér vissza, rengeteg különféle izgalmas kikapcsolódási lehetőséggel.

Hazánk egyik legnagyobb családi rendezvényén 0-tól 99 éves korig bárki találhat magának kellemes elfoglaltságot, hiszen több helyszínen, számtalan koncerttel, bábszínházzal, tánccal, vetélkedővel, sportprogrammal, élményparkkal, ugrálóvárral, kézműves foglalkozásokkal és további gyerekprogramokkal készülnek a látogatóknak.

Az ingyenes minifesztivál 2002 óta a Sziget Zrt. megrendezésében valósul meg, azzal a céllal, hogy olyan tartalmas és szórakoztató programokat nyújtsanak kicsiknek és nagyoknak egyaránt, ami kiváló időtöltés lehet az iskolai szünetben. A legutóbbi, 2019-es Gyerek Szigetnek hatalmas sikere volt, hiszen összesen több mint 100 ezer résztvevő élvezhette a programokat.

blank

Az eseménysorozatot idén Halász Judit nyitja meg, a színpadon pedig fellépnek majd többek között a Belvárosi Betyárok, a Veronaki, a Kiskalász, a Kaláka, Farkasházi Réka és a Tintanyúl, a Kolompos, a Rutkai Bori Banda és az Apacuka is.

Természetesen lesz állatsimogató is, na meg Vándor Vurstli Lovag Vár, Kerek Perec Gasztronómiai Játszótér, Gyerek Paradicsom, Kutyaház, társasjátékos helyszín, Négy Évszak Óriás Ugrálóvár és még megannyi izgalmas játék és móka.

blank

Gyertek el júniusban az egyik vagy akár az összes hétvégére, és szerezzetek felejthetetlen élményeket az egész családnak!

További információkat az esemény honlapján találhattok.