6 vidéki szálláshely tavaszra, ahol zavartalan nyugalom vár

Végre beköszöntött az igazán jó idő, és a nyár közeledtével mindenkinek egyre több kedve van, hogy kiszabaduljon a szabadba, és végre kicsit kifújja a fáradt gőzt a borongós napok után. Ehhez olyan végtelenül hangulatos helyeket gyűjtöttük össze nektek, ahol a város zajától messze tudtok feltöltődni.

Pipacs

A somlói vár alatti régi borospincéből kialakított vendégház közel egy hektár területű birtokon biztosítja a kikapcsolódást az idelátogatók számára. A mesebeli házikóban a hatalmas üvegajtóknak köszönhetően tényleg az erdő közepén érezhetitek magatokat, a nyári konyha és a kerti tűzrakó pedig még emlékezetesebbé varázsolja az itt töltött időt.

Mesebeli Vendégház

Távol a város zajától, Kismaros szívében, a Gál-hegy oldalában található a varázslatos házikó, ami a nyugalom szigeteként szolgál a rohanós hétköznapokban. Plusz előny, hogy elhelyezkedésének köszönhetően kiváló kiindulópont, ha felfedeznétek a környék leggyönyörűbb kirándulóhelyeit.

blank

Csicsergő Vendégház

A Nagymaros külterületén fekvő csendes völgyben megbújó vendégház kialakításánál a vintage stílus és a modern elemek kombinálása került előtérbe annak érdekében, hogy mindenki otthon érezhesse magát. A hangulatos és kényelmes szálláson lehetőség van a kerti sütögetésre és a dézsafürdős megmártózásra is.

blank

Liget-négy Apartmanok

A Tiszaörvényen található rendkívül hangulatos atmoszférával bíró ház kitűnő választás a Tisza-tó kedvelőinek, és azoknak is, akik még nem jártak ott. A végtelenül idilli környezetben lévő összkomfortos falusi házhoz egy kert is tartozik, ami egész tavasszal virágokban pompázik.

blank

Fagyöngy Vendégházak

Az Őrség nem hiába kedvelt úti cél azok között, akik kikapcsolódásra vágynak, ehhez pedig elengedhetetlen a megfelelő szállás. A csodás természet és az autentikus falusi házak garantáltan elnyerik a tetszését azoknak, akik felfedeznék a szerek birodalmát.

blank

Zuzmó Vendégház

Az Aggteleki Nemzeti Parkban bújik meg az autentikusan felújított vendégház, ami praktikus választás, ha nagyobb társasággal utaznátok. A környékre jellemző hangulat az egyedi kialakításnak és a különleges berendezésnek köszönhetően visszaköszön bent is, a környék pedig bővelkedik látnivalókban.

blank