Megnyitott hazánk első és egyetlen autós szafariparkja

Április 14-től több mint 30 hektáros területen kalandozhatunk és pillanthatunk be a vadállatok világába Nagykőrösön: megnyitott ugyanis a Magyarországon egyedülálló Richter Safari Park.

A Safari Parkot a cirkusz családtagként szeretett vadállatai számára hozták létre, hogy miután kivonták őket a cirkuszi munkából, méltó körülmények között élvezhessék a kiérdemelt nyugdíjas éveket. A vadállatmenhelyként is működő turistalátványosság akár külföldről is tud befogadni állatokat.

Közel kétszáz állat mindennapjaiba tekinthetünk be a három kilométer hosszú útvonalon végighaladva. A szafari mellett élménypark, állatsimogató, dinópark és egy hatalmas óriáskerék, a Safari Eye fokozza az élményeket. Ha mindez még nem nem lenne elég, cirkuszi előadásokkal is várják az idelátogatókat az útvonal végén felállított cirkuszsátorban.

A nyár egyik legnépszerűbb látványossága, a balatoni elefántfürdetés is itt lesz ezentúl Nagykőrösön, a park területén található négyhektáros tóban.

Az első hétvége már teltházas, a továbbiakban pedig minden hétvégén és ünnepnapon nyitva lesz a park, illetve júniustól, a tanítási szünetben keddtől vasárnapig.

A látogatáshoz itt kell regisztrálni: www.safaripark.hu