20+ új sorozat és film az HBO Maxon, amit érdemes megnézned 2022 tavaszán

Március 8-án elindult Magyarországon az HBO Max, ezzel együtt megszűnt az HBO GO. Az új felületen sok új tartalom tűnt fel és tovább bővül napról napra. Ezek közül választottunk ki nektek jó párat, melyeket érdemes csekkolnotok 2022 tavaszán.

Új sorozatok és évadok az HBO Max felületén:

Ruxx

Modern kapcsolati dráma egy olyan ország fiatal generációról, amely megrekedt a múlt és a jövő között. A sorozat középpontjában a román fővárosban ígéretes karriert befutó Rux áll.

Új sorozatok HBO Max 2022

Peacemaker – Békeharcos

Az öngyilkos osztag című 2021-es film történetének folytatása, középpontjában Peacemaker karakterével, ezzel a lenyűgözően öntelt figurával, aki bármi áron kivívja a békét, és nem érdekli, hogy hány embert kell megölnie érte.

Legjobb HBO sorozatok 2022

Hacks – A pénz beszél

A történet egy sötét mentorkapcsolatról szól, ami Deborah Vance, egy Las Vegas-i komikus és egy 25 éves kívülálló között alakul ki.

Legjobb új sorzatok az HBO Maxon

Győzelmi sorozat: A Lakers dinasztia felemelkedése

A Los Angeles Lakers a 80-as években a sport történelmének egyik legelismertebb és legdominánsabb dinasztiája volt, amely egy egész korszakot meghatározott – a pályán és azon túl is.

Sorozatok HBO Max 2022 tavasz

Tizenegyes állomás

Poszt-apokaliptikus történet, amely több idősíkon halad. Egy szörnyű vírus túlélőinek története, akik megpróbálják újraépíteni és újragondolni a világot, miközben a veszteségeiket sem felejtik el.

2022-es premierek az HBO Maxon

A zászlónk halált jelent

A sorozatot Stede Bonnet valós kalandjai ihlették, aki elkényeztetett arisztokrataként egyszer csak hátrahagyta kiváltságos életét, és kalóznak állt.

legjobb sorozatok HBO Max

Szerelemre tervezve

Hazel Green, egy harmincas nő menekülni kényszerül, miután 10 évig élt egy fojtogató házasságban egy kontrollmániás tech-milliárdossal. Hamarosan felfedezi, hogy férje egy megfigyelő eszközt – a Made for Love nevű chipet – ültetett belé.

legjobb hbo go sorozatok 2022

Egyetemista lányok szexuális élete

Kövesd négy kollégiumi szobatárs életét, akik a New England-i Essex főiskolán kezdik meg tanulmányaikat. Következetlenségek sorának és a tomboló hormonoknak köszönhetően ezek a lányok egyszerre szerethetőek és dühítőek az új, főiskolai életükben.

premierek az HBO Max-on

A lány a múltból

Jane lehetőséget kap arra, hogy beköltözzön egy gyönyörű, ultraminimalista házba, amelyet egy rejtélyes építész tervezett. Csak egy bökkenő van: a lakóknak be kell tartaniuk a férfi által alkotott szigorú szabályrendszert.

premierek az HBO Maxon

Wellington Paranormal

Minogue és O’Leary közrendőr bevisz egy fiatal nőt, akit – tudomásukon kívül – megszállt egy démon. Ruawai Maaka törzsőrmester segítségével sikeresen kiűzik a nőből a démont, és megszületik a Wellingtoni Paranormális Egység.

premierek HBO Max 2022

Kamikaze

Julie élete szinte tökéletes: szerető család, remek barátok és rengeteg pénz. De nem sokkal a 18. születésnapja után kap egy üzenetet, amely örökre megváltoztatja az életét.

blank

Minx

Az Ellen Rapoport által írt vígjátéksorozat az 1970-es évek Los Angelesében játszódik, főszerepben egy fiatal, buzgó feministával, aki összeáll egy silány kiadóval, hogy piacra dobja az első nőknek szánt erotikus magazint.

blank

Szexi svédek

Vajon a jó szex – vagy annak hiánya – befolyásolja a 40 év feletti nők egészségét? Felháborító és fájdalmasan őszinte vígjáték négy stockholmi középkorú nőről, akik próbálják életben tartani libidójukat egy szexuálisan frusztráló világban.

blank

Starstruck – 2. évad (premier: 2022. március 24.)

Egy Y generációs lány, akinek karrierje zsákutcába jutott, felfedezi, milyen bonyodalmakkal jár, ha véletlenül lefekszik egy filmsztárral.

blank

A légikísérő – 2. évad (premier: 2022. április 21.)

Történet arról, hogy egyetlen éjszaka hogyan változtathatja meg az egész életünket. Cassandra Bowden légiutaskísérő másnaposan ébred a hotelszobájában Bangkokban, és egy holttest fekszik mellette – neki pedig fogalma sincs, mi történt.

blank

Szuper filmek, amik az elmúlt hetekben kerültek ki az HBO Maxra:

Richard király

Az igaz történeten alapuló film főszereplője Richard Williams, a rettenthetetlen apa, aki nagyban hozzájárult a két teniszcsillag, Serena és Venus Williams felneveléséhez, akik örökre megváltoztatták a sportág történetét.

West Side Story

Az Oscar-díjas Steven Spielberg rendezésében és a Pulitzer- illetve Tony-díjas Tony Kushner írásában készült West Side Story a könyörtelen rivalizálás és ifjonti szerelem klasszikussá vált történetét meséli el, New York Cityben, 1957-ben.

Dűne

Ez a történet Paul Atreides messiási felemelkedéséről, népének vezetéséről és a túlélésért folytatott küzdelméről szól. Az ifjú hős egy gonosz báró ellen vezeti harcosait, és megpróbálja megsemmisíteni a galaxis-szerte folyó fűszerkereskedelmet.

Mátrix: Feltámadások

Hogy kiderüljön, valósága fizikai vagy mentális konstrukció-e, Neónak még egyszer követnie kell a fehér nyulat. Már tudja, mit kell tennie. De azt még nem tudja, hogy a Mátrix erősebb és veszélyesebb, mint valaha.

Kimi

Egy agorafóbiás IT-s felfedez egy hangfelvételt, amelyen egy erőszakos bűncselekmény elkövetése hallható, és megpróbálja jelenteni a dolgot a feletteseinek. Rájön, hogy ahhoz, hogy elérje, hogy a bűncselekményt kivizsgálják, el kell hagynia a lakását.

legjobb HBO filmek 2022

Semmi hirtelen mozdulat

Ebben az 1950-es években játszódó bűnügyi drámában egy bűnözőcsapat arra gyanakszik, hogy a legutóbbi melójuk során átvágták őket.

legjobb HBO új filmek 2022

További 2022-es sorozatok az HBO Maxon: