20 premier a Netflixen 2022 tavaszán, amire érdemes odafigyelni
A legjobb új sorozatok, filmek, évadok

Összegyűjtöttük nektek a legígéretesebb premiereket, amik 2022 tavaszán érkeznek a Netflixre. Új filmek, sorozatok és a legjobb már futó szériák új évadai.

A lehető legrosszabb szobatárs – új dokumentumsorozat (premier: 2022. március 1.)

Erőszakos szélhámosok. Kőkemény gyilkosok. A rémisztő igaz történetek elénk tárják az egy fedél alatt lakás során valaha átélt legrosszabb élményeket.

A jég ellen – történelmi dráma (2022. március 2.)

Két férfi a túlélésért harcol egy elveszett térkép után kutatva Grönland fagyos tájain. Az 1909-es dán sarkköri expedíció igaz története alapján.

Hétvégi kirándulás – thriller (2022. március 3.)

Amikor legjobb barátja eltűnik egy horvátországi kirándulás során, Beth megpróbálja kideríteni, hogy mi történt. De minden nyom újabb nyugtalanító csalásra derít fényt.

Azt hittem, ismerlek – új bűnügyi sorozat (2022. március 4.)

Egy nő apránként összerakja anyja sötét múltját, miután a kisvárosukban történt erőszakos támadás rejtett fenyegetéseket és halálos titkokat hoz napvilágra.

Asztrológiai útmutató összetört szíveknek – 2. évad (2022. március 8.)

Alice csalódott és reménytelenül szingli. De miután megismerkedik egy karizmatikus asztrológussal, a csillagokban keres választ arra, hogyan találjon magához illő párt.

Az árnyék a szememben – dán háborús dráma (2022. március 9.)

Számos koppenhágai lakos sorsa összefonódik, amikor a II. világháborúban tévedésből lebombáznak egy gyerekekkel teli iskolát. Megtörtént események alapján.

Az utolsó királyság – 5. évad (2022. március 9.)

Miközben Nagy Alfréd a normann betolakodóktól védi királyságát, a szász születésű, de vikingek által nevelt Uhtred magának követeli a jogot, ami ősei örökségeként megilleti.

legjobb netflix sorozatok 2022 tavasz

Életfogytig ügyvéd – 2. évad (2022. március 9.)

Egy ártatlanul életfogytig tartó börtönbüntetésre ítélt férfi ügyvéd lesz, hogy harcoljon az igazságért és a többi igazságtalanul elítélt rab védelméért.

Az Adam-projekt – sci-fi (2022. március 11.)

Miután az időutazó vadászpilóta, Adam Reed kénytelen kényszerleszállást végezni 2022-ben, összeáll 12 éves önmagával, hogy együtt megmentsék a jövőt.

Formula 1: Hajsza a túlélésért – 4. évad (2022. március 11.)

Minden egyes vérre menő Forma-1-es futam idején a pilóták, a menedzserek és a csapattulajdonosok magas fordulatszámon élik az életüket – a pályán és azon kívül egyaránt.

új sorozatok a netflixen 2022 tavasz

Marilyn szemei – olasz romantikus vígjáték (2022. március 15.)

Az ételek iránti szeretet összehoz két kreatív beteget a pszichiátrián. De miközben valóra váltják képzeletbeli éttermüket, a gyógyulás receptjét is meg kell találniuk.

Bad Boys – Már megint a rosszfiúk – akció-vígjáték (2022. március 15.)

A hiperaktív folytatásban két kábítószerügyi nyomozó egy kubai drogbárót próbál lebuktatni, aki ecstasyval árasztja el Floridát.

Ruby segítségével – Életrajzi dráma (2022. március 17.)

Egy járőr arról álmodik, hogy csatlakozik az elit K-9-es egységhez, és összeáll az okos, ám pajkos menhelyi kutyussal, Rubyval. Igaz történet alapján.

Netflix premierek 2022 tavasz

A Fekete Rák hadművelet – svéd akciófilm (2022. március 18.)

Egy katona elszánt küldetésre indul, hogy szigorúan titkos rakományával átkeljen egy befagyott tengeren, véget vessen az apokaliptikus háborúnak, és megmentse a lányát.

Felemelkedés – új vígjátéksorozat (2022. március 18.)

Négy barát számára nem könnyű befutni a stand-up világában, miközben az állásukkal zsonglőrködnek és a hírnevet hajszolják. De eltökéltek, hogy megnevettetik a világot.

Váratlan szerencse – thriller (2022. március 18.)

Egy férfi betör egy milliárdos üres nyaralójába, azonban rosszra fordulnak a dolgok, amikor megérkezik az arrogáns techmogul és felesége.

új filmek a netflixen 2022 tavasz

A Bridgerton család – 2. évad (2022. március 25.)

A Bridgerton családban nyolc összetartó testvér keresi a szerelmet és a boldogságot London előkelő köreiben. Julia Quinn bestseller regénysorozata alapján. A Netflix legnézettebb sorozata volt tavaly.

Egy botrány anatómiája – új drámasorozat (2022. április 15.)

Sophie egy befolyásos politikus feleségeként éli kiváltságos életét, amikor botrányos titkok kerülnek felszínre.

legjobb sorozatok a Netflixen 2022-ben

Álom két keréken – romantikus film (2022. április 22.)

Sarah Dessen bestsellerének filmes változata.

A végzős év (2022. május 13.)

Egy új vígjáték Rebel Wilson és Zoë Chao főszereplésével.

legjobb netflix filmek 2022

Ha kíváncsi vagy, milyen új sorozatok és filmek jöttek ki a Netflixen 2022 elején: