5 ajándéktipp nőnapra, ha figyelmességgel lepnéd meg hölgyismerőseidet

Március 8-án újfent a hölgyeké lesz a főszerep, ennek apropóján válogattunk össze ajándéktippeket és figyelmességeket mindazoknak, akik szeretnék meglepni valami különlegessel hölgyismerőseiket.

Termelői tulipán

A nőnap is egy a megannyi ünnep közül, amikor szívesen adunk és kapunk virágot. Ugyan vágott virág helyett manapság már jobb előnyben részesíteni kaspókban élő és viruló társaikat, egy mesés, termelői tulipáncsokor mégis képes bárkit mosolyra fakasztani. A családi manufaktúraként működő, makói Karol & Blase 40 éve foglalkozik virágtermesztéssel és a tavaszi időszakban nem kevesebb, mint 70-75 változatos tulipánfajtával örvendeztetik meg az ünnepelteket. A 20 szálas csokrokat egyszeri alkalommal is kérhetjük, de bérlet vásárlásával hetente örvendeztethetjük meg szerettünket varázslatos virágkompozícióikkal. A rendelés és a kiszállítás részleteit Instagram-sztoriban találjátok.

Természetközeli ékszerek

A természetes anyagok és színek, ásványok és réz kombinációjából készült ékszerek egytől egyig szeretettel és szenvedéllyel készülnek a The brassy llama műhelyében. Aprócska figyelmességek, mégis nagyszerű kiegészítők, amiből nemcsak nőnap, de minden másik nap alkalmával is erőt, ihletet meríthet az, aki kapja. A fülbevalók, karkötők, nyakláncok és gyűrűk mindegyike a modern kort ötvözi a „Vissza a természetbe!” szimbólumaival. A magunkon viselt természetességben pedig a ginkgo, a lótusz, a monstera, a méhecskék alakjai, pont úgy, ahogy a Nap, a Hold és az univerzum aprócska rézékszerekbe öntött változatai lesznek segítségünkre.

The future is female

A virágokat zárja prémium, kézzel öntött szójaviasz gyertyáiba a Lys Candles, különleges feliratot viselő természetes illatokkal gazdagított mécsese pedig tökéletes figyelmesség hölgyismerőseinknek. A The future is female elnevezésű gyertya – akárcsak mi, nők – a sokszínűséget képviseli: egyszerre csajos, üde, izgalmas, kacér, ugyanakkor megnyugtató illatjegyeket hordoz. Ehhez az élményhez pedig az a temérdek virág járul hozzá, amit már említettünk, az alapillatában megtalálható cédrusfa, szívillatában tetten érhető pálmarózsa és geránium, amit végül azálea ölel körbe az újrahasznosítható gyertyaüvegben.

blank

Doboz, tele minden jóval

A tematikusan összeállított, minden jóval megpakolt, hazai kisvállalkozások minőségi termékeit tartalmazó Bödön Boxokkal az ajándékozás valóságos élmény. Bár a Bödön Box kínálatában számtalan különböző csomag bújik meg, a legkülönfélébb témák szerint összeválogatva, mi most mégis a színes és vidám, arcokra mosolyt csaló Cheer up boxot ajánljuk nőnap alkalmából. A dobozban a Kirakós Budapest újhullámos memóriajátékát, a sörözős angyalkával díszített Nebouxii x Monyo zokniját és ugyancsak a Monyo American Beauty APA sörét találja az ajándék boldog tulajdonosa. Ezzel a teljes szettel ünnepelni a nőnapot pedig túlzás nélkül mondhatjuk, sosem volt még ilyen jó!

blank

Csomagba zárt cseresznyevirágzás

A tavaszköszöntés és a nőnap jegyében ezúttal három, szirmait bontogató szépséget tartalmazó ajándékcsomaggal készült a Lush. A fürdő- és testápolási termékek virágos triójával megidézhetjük a nagy tavaszi cseresznyevirágzást, melyet a japán virágünnepek inspiráltak. Az édes illóolajok robbanását ezúttal pezsgő Sakura fürdőbomba, exkluzív Cherry Lane szappan és a tiszta jázmin, citrom és mimóza frissítő esszenciáját magába záró Sakura testpermet idézi meg. A hanami ihlette doboz dizájnját ráadásul egy Japánban élő tervező, Mai Todo készítette, aki a fák árnyékában a családdal és barátokkal elköltött piknik hangulatából merítette inspirációját.

blank