6 hangulatos szálláshely tavaszra egy kis családi kikapcsolódáshoz

Sokszor kihívást jelent megtalálni az ideális családbarát szálláshelyet, ami kicsiknek és nagyoknak is egyaránt megfelelő kényelmet biztosít, pedig országszerte elképesztően hangulatos, számos izgalmas programmal kecsegtető lehetőségek közül lehet választani. Összegyűjtöttük nektek azokat az elsőrangú helyeket, ahova már elkezdhetitek tervezni a tavaszi kiruccanást.

Kerca BioFarm

Az Őrség szívében található lovasfarm egyszerre nyújt maximális kikapcsolódást és felejthetetlen élményt. A farm az erdő mellett terül el, ahol több, végtelenül hangulatos vendégház várja a látogatókat. Lovaglásra is van lehetőség, így akár lóháton is felfedezhetitek a környéket.

Családka

A Családka nem hiába kapta a nevét: az imádnivaló szálláshely maximális figyelmet fordít a legkisebbekre is, akiket valódi gyerekbirodalommal vár. A természet lágy ölén található vendégházakat körülvevő erdőt lovak, szürkemarhák, kecskék és birkák látványa gazdagítja, a farm körül pedig libák, kacsák és pulykák járkálnak.

blank

Tulipános Porta és Vendégház

Dinnyésen, a Velencei-tó szomszédságában várja a vendégeket a falusias hangulatú házikó, ami a csendes környezetnek és a jól felszerelt vendégháznak köszönhetően maximális kikapcsolódást biztosít. Az aktív pihenés kedvelőinek is tökéletes választás, hiszen a környéken számos kerékpáros- és túraútvonal található.

blank

Sárkány Bio Panzió

Az őrségi panzió gondoskodik a testi és lelki feltöltődésről egyaránt: a nyugodt környezet, a gyönyörű táj és az otthonos vendégház egytől egyig hozzájárulnak a tökéletes pihenéshez. A szállásul szolgáló, tájba illő favázas vályogházak a helyi népművészet és a hagyományos építészet jegyeit viselik.

blank

Pagony Pihenő Farm

Az őrségi szálláshely három ország találkozásánál fekszik: Ausztria és Szlovénia is könnyen elérhető a végtelen nyugalmat árasztó Orfaluból. A feltöltődéshez a káprázatos természet is hozzájárul, a farm körül erdők és mezők váltják egymást, a farmon belül pedig a falusi gazdaság elengedhetetlen elemei dominálnak.

blank

Napsugár Vendégház

Bükkszentkereszt szívében, Lillafüredtől alig 10 km-re helyezkedik el a teljesen téliesített faházikó, ami tökéletes kiindulópont lehet a környék felfedezéséhez. A mesebeli faluban, messze a zajos utaktól minden adott a zavartalan pihenéshez, a vendégház berendezése pedig maximálisan hozza az igazi faházas hangulatot.

blank