Ingyenes erkélykoncertekkel szórakoztatják a járókelőket a belvárosban

A Hercegprímás utcai Aria Hotel úgy döntött, hogy a teljes februári hónapot a zene élvezetének és a szívhez szóló szerenádoknak szenteli, melynek ezúttal mi magunk is részesei lehetünk, ha úgy döntünk, hétfőnként elsétálunk a klasszicista épület erkélyei alatt.

A belvárosi Aria Hotel mindig is kiemelt figyelemmel viseltetett a színvonalas zenei programok és megmozdulások iránt, nem egyszer otthont adva nívós zenei produkcióknak. Nem lesz ez másképp idén februárban sem, hiszen a hónapot teljes egészében a vidám, jókedvű és romantikus eseményeknek szentelik.

Ennek apropóján érdemes lesz februári hétfő délutánjainkat a zene oltárán feláldozni és kellemes sétát tenni a Hercegprímás utca 5. számnál található klasszicista bérház felé. Az utcára néző erkélyekre felpillantva e hétfői erkélykoncertek alkalmával részesei lehetünk Hajdu Klára, illetve a neves zongorista és zenei producer, Pecek Lakatos László és vendégei muzsikájának.

A február 7-én, 14-én és 21-én 16 órától kezdődő erkélykoncertek alatt nem csak zenei csemegékbe hallgathatunk bele, hiszen a hotel apró finomságokkal készül a hallgatóságnak, melyet február 14-én ajándék pezsgővel koronáznak meg.