Mi befolyásolja a roll-up választást?

Vannak szempontok, amiket nem árt figyelembe venni, amikor roll-upot választ az ember. Ilyen például a minőség, a méret, a gyártási idő, illetve az ár. De vajon mit is jelent ez pontosan? Miből készüljön a rendelt típus, mennyi idő alatt gyártják azt le, és tulajdonképpen mennyibe is kerül ez majd nekünk? Cikkünkben részletesen kifejtjük ezeket a kérdéseket!

A roll-upok árára hatással lévő tényezők

Nem mindegy, hogy az adott fajtához milyen hordtáska tartozik, milyen alapanyagból készül a nyomat, és az is fontos, hogy milyen szerkezetből gyártják az állványt. Egy roll-up akkor lesz jó megoldás, ha sikerül egy olyan igényes és egyedi darabot legyártatni, amely mindeni gényt kielégít a vállalat számára.

A Reklámeszköz.hu roll-up állványai teljes hosszában cipzáras, bélelt hordtáskával rendelkeznek, ezáltal az eszközök könnyen ki és becsomagolhatóak. Emellett a tartórudak tetejét rejtett akasztóval látták el, így nem áll ki a grafika felett egy csúnya csonk. Egy kiállításon, rendezvényen, bemutatóteremben rendkívül fontos, hogy esztétikusan jelenjünk meg, így ez sem egy elvetendő szempont, amikor kommunikációs eszközt választunk.

A webáruházban kapható modellek további nagy előnye, hogy vastag falú alumínium profilból gyártják őket, ezzel elkerülve az esetleges deformálódást. Az erős rugóval ellátott darabok, minden körülmény között feszesen tartják a nyomatot.

Mire számíthatunk a gyártási idő tekintetében?

Hiába a kedvező ár, ha egyszer a gyártási idő rendkívül hosszú. Az ügyfelek választását nagyban befolyásolja, hogy az adott kivitel mennyi idő alatt jut el hozzájuk. Nem véletlen, hogy sokan döntenek az expressz szolgáltatás mellett. A kis és közepes méretű bannereket akár egy nap alatt is elkészíthetik, attól függően, hogy milyen anyagból, esetleg laminálással ellátott nyomatot választunk.

A fényzáró roll-upok esetében a prémium nyomat alaptartozék, így egy munkanap alatt elkészül a kért termék. A matt laminálással azonban tovább lehet növelni az eszközök élettartamát. Érdemes emellett dönteni, hiszen ennek köszönhetően sokkal kevésbé lesz sérülékeny, ráadásul a tisztítása is jóval egyszerűbbé válik. Ebben az esetben azonban a gyártási idő két munkanapra növekszik meg.

Mi a helyzet a további, kiegészítő szolgáltatásokkal?

Természetesen a termék ára is rendkívül fontos szempont, de az ingyenes grafikai ellenőrzéssel kedvezőbb lehet a teljes bekerülési költség, mintha máshol olcsóbb eszközt választanánk, de fizetni kellene a grafikai ellelnőrzésért vagy nyomdai előkészítésért. A webáruházban ráadásul pótalkatrészeket is vásárolhatunk, ezáltal hosszú időn át használhatjuk a rollup bannert.. Emellett a reklámgrafikai leváltása esetén nyomatcserére is sor kerülhet, ami szintén csökkenti a költségeinket.

Az újrahasználható termékek tehát ár-érték arányban tökéletes választásnak bizonyulhatnak a cége számára. Léteznek standard, kétoldalas, kültéri, de még óriás és prémium rollup termékek is, így minden felhasználási terület és méret rendelkezésre áll.