Tudod, mi lesz 2022 színe?

A Pantone amerikai festékgyártó vállalat évről évre megjelenteti december folyamán, hogy a soron következő évnek mi lesz a hivatalos színe. Designerek, lakberendezők, divattervezők egész sora ül tűkön, hogy mihamarabb nekilásson beépíteni a munkásságába az adott év színét.

Az amerikai cég természetesen nem fukarkodik az őrült és merész megoldásokkal, így a 2022-es esztendő színe a Very Peri névre hallgató kékes-lilás árnyalat lett.

Sokan talán meglepődnek, hiszen épp ez az árnyalat, amit a lehető legritkábban viselnek az emberek, de az Otthonok & Megoldások csapata szerint ennek a színnek is üzenete van, méghozzá nem is kevés.

Kék, lila, kékeslila

Ha ezekre a színekre gondolunk, eszünkbe jut az ibolya, a levendula, a krókusz, és bár mindegyik szép virág, mégsem a melegséget, a megnyugvást sugározzák.

Persze gondolhatnánk, hogy egy olyan kemény év után, mint ami a pandémia sújtotta tavalyi év volt, valami kedves, barátságos színt is választhattak volna, de ha kicsit megfordítjuk a gondolkodásmódunkat, akkor rájövünk, hogy ebben bizony van ráció!

Ha valamit megtanított az elmúlt két év a számunkra, az az, hogy mindenre képesek vagyunk változással reagálni, mindenhez tudunk megoldást társítani: ha kell, online tanulunk, ha kell, a virtuális térben folytatjuk megbeszéléseinket, tárgyalásainkat, újraértelmezzük a közösség fogalmát, újratanuljuk a biztonságos együttélés szabályait, miért épp a színek használatával ne lépnénk egy merészet?

A színekkel lehet kommunikálni, így aztán ne lepődjünk meg azon, hogy az örök optimizmus és magabiztosság országából azt az üzenetet kapjuk: merjünk mások lenni, merjünk eltérni a megszokottól!

Very Peri mindenhol!

Ha azt hiszed, hogy az év színének kiválasztása csupán valami úri hóbort, akkor ideje szétnézni a világban.

Fodrászok ezrei rukkolnak elő Very Peri árnyalatú hajkoronákkal, designerek tervezik a Very Peri kanapékat és foteleket, lakberendezők egész serege álmodja újra az otthonok falait, és mutatja meg, hogy bár valóban extrém a színválasztás, ebből is csodákat lehet építeni!

Nem kell sok időt várnunk arra sem, hogy a kifutókon megjelent Very Peri ruhaköltemények hétköznapokon viselhető kékes-lilás árnyalatú szettjei megjelenjenek kedvenc ruhaboltunk polcain és fogasain.

Ha úgy érzed, inspirációra vágysz, és szeretnél körülnézni a Very Peri világában, akkor az Otthonok & Megoldások tippjeit érdemes átnézned!

Merj bátor lenni!

Szépen elindul a hullám, és a Very Peri épp úgy söpör végig a világon, ahogy a pandémia tette, egyetlen lényeges különbséggel! A Very Peri színe örömöt, bátorságot és erőt sugároz, és amerre jár, megmutatja, hogy mi, emberek fantasztikusan alkalmazkodóképes teremtményei vagyunk a bolygónknak, és jöhet bármi, intelligensen és gyorsan alkalmazkodunk és építjük be az életünkbe a változásokat!

Annyi mindennel elbírtunk már eddig is, nem pont egy extravagáns szín fog kifogni rajtunk, nemde?