Meghitt hangulatú koncertélmény az egész családnak karácsony napján

Az ünnepi időszak egyik legkiemelkedőbb zenei eseménye, Nyári Károly hagyományos Budapesti Karácsonyi Koncertje ebben az évben már 15. alkalommal kerül megrendezésre.

Minden eddiginél meghittebb és családiasabb koncert bemutatására készül Nyári Károly, mintha a nappaliban ülnénk a kandalló mellett a karácsonyfa fényénél, bensőséges hangulatban együtt ünnepelve az év legszebb ünnepét.

Nyári Károly különleges jubileumi koncertjét 2021. december 25-én 19:00 órai kezdettel, ezúttal a megújult RaM Színházban láthatja a közönség.

A koncerten a legismertebb karácsonyi dalok csendülnek fel, amelyek elmaradhatatlanok az ünnep igazi lélekmelengető hangulatából. Természetesen az előadó pályáját meghatározó örökérvényű dalok is elhangzanak, Nyári Károly saját alapítású Budapesti Jazz Szimfonikus Kamarazenekarának közreműködésével. A meghívott fellépők személye igazi karácsonyi meglepetés.

A zenei élmény mellett, a művész gyönyörű látványvilágban gazdag, meghitt családi koncertélményt szeretne ajándékozni a közönségnek.

Jegyek kaphatók a helyszínen, az Interticket országos hálózatában és a jegy.hu oldalon.

Az előadás az időpontjában hatályban lévő kormányrendeletek, járványügyi szabályok betartásával látogatható. Amennyiben az előadás bármely okból elmaradna december 25-én, a jegyek ára visszatérítésre kerül.