Rendhagyó, házi szervezésű programok az év végi céges rendezvényekre

Év végén, mikor eljön az ünnepek ideje, a vállalatok különböző módon adnak lehetőséget arra, hogy az ott dolgozó munkatársakkal a cégvezetés közösen megünnepelje az adott évben végzett közös munkát.

A cég jellegétől függően eltérő, hogy ki mekkora dáridót rendez, de az utóbbi évek vírushelyzetének köszönhetően egyre többen részesítik előnyben a csendesebb rendezvényeket.

Átalakult a karácsonyi rendezvények jellege

A karácsonyi bulival kapcsolatban eltérő, ki hogyan érez. Vannak, akik szeretik és vannak, akik kevésbé, de abban talán mindkét oldal képviselői egyetértenek, hogy egyértelműen nem lehet elhalasztani ezeket az év végi ünneplési lehetőségeket. E rendezvények keretében nyílik lehetőség arra, hogy egy adott vállalat vezetése megköszönje a munkatársak egész évben végzett munkáját, így mindenképpen módot kell teremteni e különleges közös ünneplésre.

Azoknak, akik kevésbé szeretik ezeket a rendezvényeket, talán jó hír volt, hogy a Covid-19 hozta időszakban átalakult a karácsonyi céges rendezvények jellege, és a legtöbben alternatív lehetőséget találtak az ünneplésre.

A rendezvényszervezők különböző kreatív megoldásokkal igyekeztek helyettesíteni már a korábbi években is a nagyobb létszámú esteket, és úgy tűnik, ezek sikert arattak, ugyanis egyre több helyen inkább ezeket a csendesebb körben megülhető eseményeket választják, még a karanténidőszak lezárását követően is.

Milyen alternatív lehetőségek vannak az év végi céges ünneplésre?

Vannak, akik azt gondolják, hogy a különleges alkalmak és ünneplések megteremtése csak úgy lehetséges, ha elmozdulnak az emberek az irodából. De miért lenne ez így? A buli a munkavégzés helyszínén is kellőképpen felpörgethető. Nem kell ahhoz sok minden, hogy ünnepi legyen a hangulat, csak egy különleges és jó program. Lehet az egy jól megrendezett karaoke party vagy akár egy házhoz rendelt szórakoztató előadás. Az is kifejezetten dob a hangulaton, ha az irodát ilyenkor megnyitjuk a családok előtt.

Alacsonyabb költségvetés keretében – akár – alkamat adhatunk több család részvételével egy izgalmas játéknak is. Erre kifejezetten alkalmas a Társasjátékrendelés.hu oldal széles kínálatban megtalálható Activity játékcsalád minden darabja, amelyekbe már egészen kiskortól bevonhatóak a gyerekek is.

Az együttjátszás öröme egészen biztos, hogy felejthetetlen karácsonyi élmény lesz minden munkatárs számára.

Még érdekesebbé tehetőek az ünnepi események, ha azt valamilyen tematika köré szervezzük, és az adott téma jegyében alakítjuk ki a rendezvénnyel kapcsolatos dolgokat, így a meghívót, programokat, köszönőajándékot.

Igen, a köszönőajándék lényeges! Az esemény lezárásának kísérőjeként gondoljunk arra, hogy a dolgozók egész biztosan kitüntetésnek veszik, ha valamilyen emlékezetes ajándékot kapnak az év lezárásaként elismerve ezzel a teljesítményüket, amelyet abban az időszakban végig nyújtottak.