Jóga másképp: 6 izgalmas program, ami új megvilágításba helyezi a gyakorlást

Manapság már gyakorlatilag bármelyik edzőterem csoportos órái között megtaláljuk a jógát, azonban egyre nagyobb népszerűségnek örvendenek azok az alkalmak, amikor a szokásos mozdulatokat valami extrával dobják fel. Összegyűjtöttük nektek, hogy hol tudjátok kipróbálni a legújabb őrületet.

Esti jóga a dzsungelben (2021. november 2.)

A Twentysix és a Yoga Brunch közös novemberi eseményén trópusi körülmények között gyakorolhatunk kedd esténként. A dinamikus flow órán sok erősítésre, mobilizáló gyakorlatokra és nyújtásra kell számítani, amit relaxáció, valamint egy frissítő ital követ.

Follow the Flow a Mandala Day Spában (2021. november 2.)

A nyugalom szigetén masszázstól kezdve a spirituális fürdő használatáig mindent kipróbálhattok. Az állandó szolgáltatások mellett az alkalmi programok között is találunk jógaórákat, amiket az elképesztő atmoszférával rendelkező helyszín egy egészen egyedi hangulattal ruház fel.

blank

Yoga & Good Karma (2021. november 6.)

A népszerű étterem is biztosít helyszínt jógaóráknak, a könnyed yoga flow után pedig közös étkezésre invitálják a résztvevőket. Az órát Demeter Dóra tartja, a finom ebédhez pedig a Good Karma mennyei főételeiből lehet választani. A limitált helyek miatt érdemes minél előbb jelentkezni az oldalukon!

blank

YogaRave a Turbinában (2021. november 10.)

A Turbina falain belül számos egyedülálló jógás programot tartanak: a Darkness Fitness keretében meditatív órán vehettek részt dark ambient és drone zenei aláfestéssel, a YogaRave nevet viselő esemény keretében késő este nyújtózhattok meg, a hónap elején pedig egy, az öt elem ihlette programsorozat is elstartol.

blank

Techno Yoga a Madamban (2021. november 11.)

Külföldön aranykorukat élik az extrákkal megspékelt jógaórák, most pedig ti is csekkolhatjátok, hogy milyen kombinációt alkot a techno és a jóga. A német főváros inspirálta óra keretében garantáltan kiszakadhattok a szürke hétköznapokból 60 percre. A technot DJ-k biztosítják, a mozdulatokért pedig Tauber Kinga felel.

blank

Johanna Yoga a Gödörben (hétfő esténként és szerda reggelenként)

A belváros közepén található Gödör falain belül számos különböző jógaóra közül választhattok: a kora reggel tartott órák garantáltan felébresztenek a munka előtt, az esti slow flow keretében pedig kiengedhetitek az egész nap felgyülemlett gőzt. Az órákon szeretettel várják a kezdőket is.

blank
Fotó: Johanna Yoga