Lepd meg a kutyusod is karácsonykor!

Hamarosan újra itt a szeretet ünnepe, a mézeskalács illatú karácsony, amikor ismét megajándékozzuk a számunkra legkedvesebbeket. A karácsony előtti őrületben jusson eszedbe kutyusod is, és lepd meg valami szuper ajándékkal! Adunk néhány tippet!

Hasznos, pihe-puha kutyaruha

Bár sokan úgy vélik, csak a mi szórakoztatásunkra öltöztetjük be kedvenceinket, valójában fontos funkciója van a meleg kutyaruháknak.

Házi kedvencünk izmai ugyanúgy képesek átfázni, mint az embereké, ezért érdemes gondoskodni a végtagok melegen tartásáról. Így a mozgás is könnyedebben megy, és a megfázás ellen is megvédhetjük négylábú barátunkat!

Bónuszként pedig nincs is mókásabb egy jópofa kutyaruhánál, amit akár szezonálisan vagy alkalomhoz illően feladhatunk rá.

Vagány cipő négy lábra tervezve

Nem is gondolnánk, mennyit segíthetünk kutyusunk egészségének megőrzése érdekében a számukra tervezett kutyacipőkkel. Fontos szempont, hogy kényelmes, tartós és vízálló darabot válasszunk.

Funkciójukat tekintve elsősorban szintén nem a vicces kinézet a cél, hanem a védelem. A télen sózott utak könnyen kiszáríthatják, az utakon lévő törmelékek vagy szilánkok pedig megsebezhetik kutyusod tappancsát. Nem utolsósorban melegen tartják az egyébként is nagyon érzékeny mancsokat, ezért különös védelmet igényelnek.

A tökéletes kutyaágy

Bár azt gondolnánk, a kutyák bármilyen felületen jól érzik magukat, valójában ők sem a kemény és hideg padlóra vágynak. Ahhoz, hogy kedvencünk kényelmesen és nyugodtan pihenhessen, érdemes puha és méretéhez alkalmas fekhelyet választani.

A jó fekhely legyen strapabíró is, mivel a kutyák nem kímélik sem a játékokat, sem a fekhelyeket. Egy-egy játékba való belefeledkezés esetén könnyedén elszakadhat egy rosszabb minőségű fekhely!

Válassz karácsonyra Petissimo kutyafekhelyet négylábú családtagodnak, hogy ő is igazán otthonosan érezhesse magát a lakásban!

Ne feledkezz meg a jól tisztíthatóságról sem, hiszen a te feladatod lesz tisztán tartani kutyád alvóhelyét. Ha igazán a praktikumra és az esztétikára törekszel, válassz otthonod színeivel és stílusával harmonizáló fekhelyet!

Nincs is jobb egy finom jutalomfalatnál!

A kutyák nem is lennének kutyák, ha nem álmodoznának mindig egy finom falatról. Mind tapasztaljuk, amikor szomorú szemekkel néz ránk, miközben vacsoránkat fogyasztjuk, kérlelve minket egy kis kóstolóra.

A karácsony számunkra is különleges alkalom, amikor olyan ételeket sütünk és főzünk, amelyeket nem eszünk minden nap. Lepd meg kutyád is hasonlóan finom falatokkal, például kutyacsokival, egy óriási marha lábszárcsonttal vagy egy hatalmas adag csirkés jutalomfalattal. Mindig ügyelj arra, hogy a finomságok ne tartalmazzanak a szervezetére káros anyagokat!

Válaszd a Petissimo széles kínálatát, és szerezz be minőségi és tartós kutyás kiegészítőket, eledeleket és egyéb hasznos termékeket!