Hétvégén ismét ingyenes minikoncertekkel és programokkal pezsdül fel Budapest

A legutóbbi és nem kevésbé nagy sikerű, egy teljes hétvégét átkaroló Budapest BonBon programsorozat második felvonása, a Kultúrfalatok, ismét visszatér a hónap utolsó hétvégéjén.

A Kultúrfalatok első alkalmával a VIII. kerületi Café Csigában Jónás Vera zenélt / Fotó: Mudra László

A legutóbbi alkalommal, július első napjaiban egyszer már összekötötték izgalmas hangok és színek Budapest kerületeit, ennek folytatásaképp augusztus 27. és 29. között ismét napcsókos Kultúrfalatok várnak minden érdeklődőt a főváros 23 kerületében.

A legutóbbi, nagy sikerre való tekintettel, ezért péntektől vasárnapig most új ízekkel és üdítő élményekkel tölti meg a várost a Budapest BonBon. Lesz éjszakai fürdőzés a Rudasban, vonósnégyes a Szemlő-hegyi-barlangban, kertmozizás a Havannán és a Széchenyi fürdőben, italo disco Újpesten. Egy szó mint száz, Budapest valamennyi kerületében üdítő élményeket kínál majd a második Budapest BonBon – Kultúrfalatok nyárbúcsúztató programsorozata. Eképpen új ízekkel tölti meg a várost a szerteágazó rendezvény, hogy minden budapesti saját lakókörnyezetének örömteli arcát fedezhesse fel, és feltöltődve indulhasson akár a szomszédos, akár távolabbi kerületek kulturális csemegéinek nyomába.

A 23 különleges program célja tehát, hogy közelebb hozza a kultúrát és a kerületek lakóit egymáshoz, illetve megismertesse a valamivel távolabbi, netán a Duna túlpartján lévő kerületeket és azok szépségeit, zegzugait a városlakókkal. A részletes programot és az eseményt ezen a linken éritek el.