Kaufino: az akciós újságok portálja

Ön is bizonyára igyekszik spórolni a heti nagybevásárlások alkalmával, hogy ne költsön többet, mint kellene. Ha ez így van, minden bizonnyal jól ismeri az akciós újságokat. Mindannyian emlékszünk azokra az időkre, amikor minden héten vártuk, hogy az újabb szórólap a postaládánkban landoljon. Ez már rég a múlté – elérkezett az online akciós újságok ideje. Bemutatjuk önnek a Kaufino portált, amely pont ezt kínálja az érdeklődőknek.

Akciós újságok széles választéka

A Kaufino kínálatában akciós újságok széles választékát találja. Minden nagyobb hipermarket és szupermarket képviselteti magát, mint például a Metro és a Spar. Emellett pedig számos más kategóriában is talál akciós újságokat: elektronika, otthon és kert, gyógyszertárak, állatok, sport, divat és cipő és sok más. A Pepco akciós újságban például talál ruházati cikkeket az egész családnak, de lakásdekorációs kiegészítőket, berendezési tárgyakat, írószereket és játékokat is.

Egyszerű böngészés

Attól tart, hogy esetleg nem találja majd, amit keres? Ez nem fordulhat elő, hiszen a Kaufino weboldala nagyon egyszerű és átlátható, hogy mindenki számára könnyen elérhető legyen. Keressen kategóriák szerint, esetleg ha konkrét újságot keres, írja be az áruház nevét a Kaufino keresőjébe. A rendszer megtalálja az adott áruház akciós újságait, így nem marad más hátra, mint hogy átlapozza őket. Figyeljen az újságok érvényességi idejére is, hiszen rendszerint korábban jelennek meg. Mindig ellenőrizze, hogy az adott akció éppen érvényes-e.

Tippek a spóroláshoz

Az akciós újságok segítségével rendkívül egyszerűen spórolhat a bevásárlásai során. Elég, ha átlapozza az aktuális akciós újságot, és kiválasztja a termékeket, amelyeket kedvezményes áron vásárolhat meg. Van még pár tippünk, amelyek betartásával egyszerűen spórolhat:

  • Mindig készítsen bevásárlólistát a vásárlás előtt. ĺgy könnyebb lesz elkerülni, hogy olyan termékek is bekerüljenek a kosarába, amelyeket nem tervezett megvásárolni.
  • Hasonlítsa össze több áruház kínálatát, és vásároljon ott, ahol a leginkább megéri megvásárolni az adott terméket.
  • Ha vásárolna egy bizonyos terméket, de nem sürgősen, várja meg, amíg akciós lesz.
  • Amennyiben van az adott áruháznak hűségprogramja, használja a bevásárlásai alkalmával, így még többet spórolhat.

Tippjeink betartásával és a Kaufino portál használatával szinte észre sem veszi majd, és egyre több pénzt spórol meg vásárlásai alkalmával.