A makulátlan és egészséges környezethez használj hatékony takarítógépeket!

A makulátlan és kórokozóktól mentes, egészséges környezet biztosítása érdekében nem csak magas minőségű tisztítószerekre, hanem professzionális takarítógépekre is szükséged lehet.

A takarítógépek kifejezetten sokoldalúak, amelynek köszönhetően a lakás számos pontján használhatod őket, és általuk sokkal jobban érezheted magadat egy tiszta és egészséges környezetben. Egy kisebb-nagyobb létesítmény tisztán tartása nem egyszerű feladat, hiszen naponta akár több száz ember is megjelenhet az adott intézményben és összekoszolhatja azt. Így mindenképpen érdemes még tüzetesebben utánanézned a takarítógépeknek, hogy kevésbé legyen megerőltető a munka, de mégis hatékony legyen a tisztítás.

Miért van szükséged takarítógépekre?

Egy jól megválasztott takarítógép nem csak megkönnyítheti, hanem fel is gyorsíthatja a munkavégzést, aminek következtében több időd marad más egyéb feladatok elvégzésére. A gépek hatékonysága is tagadhatatlan, hiszen amit emberi erővel csak nagy energiabefektetéssel lehetne kivitelezni, gépek használatával sokkal egyszerűbbé válik a folyamat.

Az ipari takarítógépek, mint az ipari porszívó, a súrolóautomaták, a szőnyeg- és kárpittisztítók vagy az egytárcsás súrolók, mind olyan szükséges eszközök, amelyek a létesítmény jellegétől függően szükségesek a mindennapos takarítási feladatok ellátásához.

A járófelületek tisztán tartása elsődleges fontosságú, hiszen a rengeteg vendég bizonyára ott hagyja a nyomát a padlón, így ezek azok a részek, amelyeket naponta akár több alkalommal is tisztítani kell. A járófelület jellegzetességeitől függően használhatsz porszívót is.

A legnépszerűbb takarítógépek

A Play Steel 215 ST/FIX ipari száraz-nedves porszívó képes a nedves és a száraz szemét vagy szennyeződés felszívására is, rozsdamentes tartályának köszönhetően megküzd velük. Kerekekkel rendelkezik, így sokkal mobilisabb és sokkal egyszerűbben mozgatható. Strapabíró porszívó fejjel rendelkezik, amely nem csak az ütéseknek áll ellen, de különböző vegyszereknek és a magas hőmérsékletnek is. Amennyiben szeretnéd beszerezni az eszközt, akkor mindenféleképpen nézd meg a Delta Clean Kft-nél kapható takarítógépeket.

Másik porszívó típus a Play Steel 429M2 ST ipari gépezet, amely szintén nedves és száraz hulladék felszívására is alkalmas. Azonban kétlépcsős motorral, poliészter szűrővel rendelkezik, amely a továbbiakban kiegészíthető motorvédővel, HEPA-, vízlepergető cartridge szűrőkkel és polikarbonát előszűrővel egyaránt. A porszívókat kiegészíthetik a szőnyeg- és kárpittisztítók a makulátlan eredmény elérése érdekében. Továbbá a porszívókon kívül még kifejezetten hasznosak lehetnek a súrolóautomaták is, hiszen képesek csillogó-villogóvá varázsolni a különböző padlófelületeket.