5 különleges balatoni program földön, vízen, levegőben

Ajánlónkban földön, vízen és levegőben értelmezzük újra a számtalanszor látott, mégis megunhatatlan Balatont. Olyan programokat mutatunk, melyek során te is új nézőpontból ismerheted meg a magyar tengert.

SUP Balaton

Egyetlen karnyújtásnyira az érintetlen természettől, a déli part csücskében megbúvó, zöld saroknak is nevezett Balatonberényben olyan bázist találunk, ahol sem emlékezetes SUP-élmény, sem minőségi eszközök nélkül nem maradunk. Azonnal útnak indulhatunk innen, hogy SUP-háton szelídíthessük meg a Balaton legszeszélyesebb hullámait.

Balaton Camino

Mit tippelsz, hány lépés a Balaton? Azok, akik már teljesítették a Balaton Caminót, és 10 nap alatt körbesétálták a magyar tengert, pontosan tudják, hány lépést tettek meg, azt viszont, hogy mennyi merőben új élménnyel gazdagodtak a testet és lelket is megszólító túra során, egy teljes nap is kevés lenne felsorolni.

Balaton Sailing

Azoknak szól most a következő ajánlatunk, akik már eleget szemlélték a partról a Balaton közepét. Professzionális sétavitorlázás keretében a Balaton Sailing egy hullámokat könnyen szelő vitorláshajóján válthattok most nézőpontot, és kivételesen a Balaton szívéből tekinthettek a balatoni tanúhegyek által sűrűn átszőtt partvidékre.

blank

Balaton Ballooning

A balatoni panorámát egyszerűen képtelenség megunni, bárhonnan is szemléljük azt. Az azonban, ha ugyanezt egy Balaton fölött lebegő hőlégballonból, 1500 méter magasan, madártávlatból tesszük: felejthetetlen. Az ország egyik legnagyobb ballonjával idén nyáron is a keszthelyi térségből emelkedhetünk a balatoni felhők fölé.

blank

Lúcia Air

A másodpilóta székében hátradőlve vagy a hátsó ülésről lepillantva az egyre távolodó Balatonra, felülről szemlélve a korábban fölénk tornyosuló Badacsony bazaltorgonáit új élménnyel gazdagodhat minden bátor, levegőbe emelkedni vágyó kalandor. A több évtizedes tapasztalatnak köszönhetően a Lúcia Air gépéről megcsodálni a Balatont kihagyhatatlan.

Balatoni programok: Repülés

További izgalmas balatoni programokat korábbi cikkünkben találsz: