Egy év kihagyás után 2021-ben újra megrendezik a Múzeumok Éjszakáját

Egy év kihagyás után 2021. június 26-án ismét megrendezik a Múzeumok Éjszakáját, az újranyitás utáni első, országos jelentőségű kulturális eseményt.

Múzeumok Éjszakája 2021

Az évről-évre rengeteg látogatót vonzó és megannyi kulturális intézményt megmozgató Múzeumok Éjszakája programsorozatát június 26-án rendezik meg. Az eseményre már most 250 intézmény regisztrált, annak érdekében, hogy még szélesebbre tárhassa ajtajait a látogatók előtt.

Az év legnagyobb kulturális eseményén az érdeklődők ismét éjszakai programok által vehetik birtokukba a múzeumokat, egy éjjelen át járhatnak kulturális rendezvényről rendezvényre és múzeumról múzeumra. Az idén 19. alkalommal megrendezett eseményre ráadásul különösen készülnek az intézmények, többek között azért, mert a hosszú idő óta ez lesz az első olyan kulturális esemény, amelyen ismét személyesen várják a látogatókat.

A programokról, a múzeumi kínálatról a www.muzej,hu oldalon június 10-től lehet részleteibe menően tájékozódni, ahol helyszín, időpont és programtípus alapján is kereshetünk majd nekünk tetsző eseményt, koncertekkel színesített előadásokat, izgalmas és interaktív tárlatvezetéseket, valamint a család apraja-nagyját megszólító családi programokat.