A város felett nyitott meg Budapest legújabb kültéri konditerme

A Westend újranyitott tetőkertjében az ország első, bevásárlóközpont területén létrehozott street workout parkja, a Westend Workout fogadja a sportolni vágyó látogatókat.

Május 18-tól kezdve már a város felett is élvezhetjük a felszabadító edzés és a teljes testet átmozgató erősítés élményét a Westend tetőkertjében kialakított Westend Workout parkjának köszönhetően. Az ingyenesen használható pálya minden nap 8 és 21 óra között fogadja a sportolni vágyókat, 13, saját testsúlyos edzésre alkalmas eszközével életkortól és edzettségi szinttől függetlenül kezdőknek és profi sportolóknak is kiváló sporthelyszínként szolgál.

Az alapeszközökön túl olyan, élsportolók közreműködésével kifejlesztett erősítő gépek is helyet kaptak a parkban, amelyek eddig csak beltéri fitnesztermekben voltak megtalálhatóak. A közösségépítő és szemléletformáló kezdeményezés célja, hogy hozzájáruljon az emberek egészségtudatosabbá válásához és a testi-lelki egyensúly megtartásához.

A mintegy 3 hektárnyi zöldfelülettel rendelkező tetőkert könnyen megközelíthető és mindenki számára elérhető színtér, ráadásul a jóleső edzés után nem kell messzire menni a bevásárlásért vagy ügyintézésért, hamarosan pedig az izgalmas programokért sem, amely között szerepel piac, kulturális rendezvény, de még meccsnézés is.

A rövid videó ad egy kis ízelítőt mire számíthattok, ha ellátogattok a Westend Workoutba: