Menő budaörsi kerthelyiségben parkolt le a Blitz Pizza food truckja

Egy hangulatos budaörsi kerthelyiség ad otthont idén nyáron a Blitz Pizza food truckjának.

Fotó: Gastrogarden Facebook

Habár a DIY, majd a fagyasztott Blitz pizzakoncepcióknak hála a szigorú korlátozások ideje alatt sem maradtunk Blitz pizzák nélkül, kérdéses volt, hogy idén nyáron fogyaszthatunk-e sok budapesti kedvencéből élőben, ideális esetben egy napfényes teraszon ücsörögve.

A helyzetet nem könnyítette meg, hogy a vállalkozás tulajdonosai tavaly év végén a Lisszabon melletti óceánparti kisvárosba, Costa da Caparicára költöztek, ahol egyébként szintén pizzasütésbe fogtak. Portugál kalandjaikat ITT követhetitek nyomon.

Na, de visszatérve Budapestre, egészen pontosan Budaörsre: április végén jött a hír, hogy a Blitz Pizza food truckja tavalyi székhelyét a városmajori Majomhoz titkos kertjéből áthelyezte a szeptemberben nyitott Gastrogardenbe.

Budaörs új kerthelyisége a BBQ és grillételek iránt elkötelezett Briquette tulajdonosának, Ölveczky Sebestyén legfrissebb kültéri projektje. A Gastrogardenben a BBQ ételeken túl olasz pizzák, hamburgerek, saláták és csapolt sör várja a vendégeket, akik több food truck kínálatából szemezgethetnek. A Szabadság úti udvaron meg-megfordul a MexKitchen a maga illatozó mexikói street food fogásaival, a Pék Taxi és isteni pékárui, valamint legnagyobb örömünkre az újhullámos, helyi alapanyagokat előtérbe helyező pizzaélmény magyar meghonosítója, a Blitz Pizza.

Elérhetőség

Gastrogarden
2040 Budaörs, Szabadság út 310.
minden nap 10.30-tól 21.30-ig